Praktische en financiële hulp van Kolmer

12-11-2019

Medewerkers van Kolmer Elektromotoren uit Putten hebben op een zaterdag in september via Present flink de handen uit de mouwen gestoken op Sonnevanck. Lotte Jaarsma, dagbestedingscoach bij de Zorggroep Noordwest-Veluwe heette de groep van 15 personen welkom met koffie en vertelde wat er te doen was. Zo ging een groep rolstoelen repareren, lampen ophangen en andere technische klussen doen. Een andere groep ging met bewoners wandelen en soep koken. Er ontstonden mooie en waardevolle ontmoetingen. De bewoners en het personeel van Sonnevanck waardeerden de hulp bijzonder en ook de medewerkers van Kolmer Elektromotoren hadden een leuke en zinvolle ochtend. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezamenlijke lunch bij restaurant Vivaldi waarbij Present een cheque in ontvangst mocht nemen voor haar werkzaamheden. Bedankt voor jullie inzet en bijdrage!