Vacature Algemeen Coördinator (m/v)

15-04-2018

Vanwege het vertrek van onze huidige coördinator is Stichting Present Harderwijk per 1 september 2018 (of eerder) op zoek naar een:

 Algemeen Coördinator M/V

Organisatie
Stichting Present heeft als missie “Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden”. De stichting is (in Harderwijk) in 2010 ontstaan op initiatief van enkele kerken en organiseert zo’n 60 projecten per jaar, waarin groepen mensen op vrijwillige basis aan de slag gaan voor mensen die hulp nodig hebben. Als christenen willen we in onze stad meebouwen aan een samenleving waarin het vanzelfsprekend is dat mensen naar elkaar omzien.

Wat ga je doen?

Als algemeen coördinator geef je, samen met de huidige projectcoördinator, die al een aantal jaar ervaring heeft in het aansturen van Present Harderwijk, leiding aan de organisatie. Dit bestaat o.a. uit:

 • Het schrijven van het jaarplan, jaarverslag en rapportage aan het bestuur
 • Het verder vormgeven van het vrijwilligersbeleid
 • Organiseren van vrijwilligersbijeenkomsten
 • Communicatie (samen met vaste vrijwilligers)
 • Bijwonen netwerkbijeenkomsten
 • Netwerkbeheer en ontwikkeling
 • Het geven van presentaties aan externe partijen
 • Fondswerving De functie wordt voor 8 uur per week ingevuld.
  Er zijn duidelijke kaders waarbinnen je een grote mate van vrijheid hebt voor innovatie en eigen inbreng.

Uren

De dagen en de uren worden in gezamenlijk overleg bepaald. Flexibiliteit is heel belangrijk.

Wat breng je mee?

De algemeen coördinator is iemand die werkt en leeft vanuit een christelijke overtuiging. Hij of zij kan de visie en werkwijze van Present uitdragen en heeft HBO werk- en denkniveau. Hij / zij is iemand die:

 1. Goede contactuele eigenschappen heeft
 2. Helder en enthousiasmerend kan presenteren
 3. Een vrijwilligersorganisatie kan aansturen
 4. Innovatief en ondernemend is
 5. Resultaatgericht is en effectief kan onderhandelen

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring is conform CAO Sociaal Werk. Het salaris van een algemeen coördinator bedraagt minimaal € 554,- en maximaal € 789,- bruto per maand op basis van 8 uur per week, conform schaal 8. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cor Roubos, voorzitter van het bestuur, via corroubos@gmail.com. Je kunt solliciteren tot en met 7 mei 2018 door ons je brief en CV toe te sturen. Sollicitatiegesprekken zullen op 22 mei in de middag worden gepland.