Decemberactie

Na het succes van de Zomeractie van afgelopen zomer wil Present Heerenveen in december opnieuw een actie organiseren voor gezinnen die op de armoedegrens leven.

Wat houdt de December-actie in?

In de week vóór de Kerstdagen gaan vrijwilligers een pakket met non-foodartikelen (zoals wasmiddel, tandpasta, vaatwastabletten, luiers, kattenbakvulling en artikelen voor persoonlijke hygiëne) bezorgen bij gezinnen die leven op de armoedegrens.
Hierdoor wordt het gezin in de gelegenheid gesteld om met het geld dat ze hierdoor niet hoeven uit te geven, iets leuks te doen rond de Kerstdagen.
De minimumgezinnen worden bij Present aangemeld door hun begeleiders. Op deze manier zorgen we ervoor dat het pakket zorgvuldig en naar persoonlijke behoefte kan worden samengesteld.

Je kunt het pakket met je gezin, een groep vrienden/collega’s/kerkleden of alleen samenstellen.
We hebben aan de hulpverleners doorgegeven dat een pakket een waarde heeft van tussen de € 25,- en de € 50,-.
Natuurlijk ben je vrij om er een gezellig pakket van te maken door de doos te versieren of dingen leuk in te pakken. Om het pakket wat persoonlijker te maken, vragen we de samenstellers een kleinigheidje ter waarde van max. € 10,- in te voegen.

Meedoen?

Wil je ook een pakket voor iemand verzorgen en/of meer informatie? Klik dan op DEZE link. De uiterste aanmelddatum is 23 november.
Klik HIER voor informatie en aanmelden door hulpverleners.

 


Update 17 november 2020: Het aanmeldformulier voor pakketverzorgers is wegens grote belangstelling gesloten! Aanmelden door hulpverleners is nog wel mogelijk.