Even voorstellen: Willy Postema

26-04-2019

Hallo allemaal,

Vanaf 1 januari mocht ik beginnen als coördinator bij Present Heerenveen. Wat is het genieten! Er is mij gevraagd om wat over mijzelf te vertellen.

Ik ben Willy Postema, getrouwd met Jelle en moeder van 2 volwassen kinderen. Naast coördinator bij Present Heerenveen heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mij als coach en counselor inzet om mensen te ondersteunen in hun herstel. Twee banen die ik als een mooie aanvullende combinatie ervaar.

Nu zou ik van alles kunnen vertellen over mijzelf, maar ik heb het hier liever over Present. Present heeft mijn hart en ik geniet om voor Present te werken. Het team van Present Heerenveen is een zorgzaam team en ik voel mij welkom, er wordt naar elkaar omgekeken en dat is waar Stichting Present zelf ook voor staat! Verbinding zoeken en omkijken naar de medemensen.

Contacten opbouwen is waar ik momenteel vooral mee bezig ben, maar dat doe ik niet alleen, we hebben een enthousiast operationeel team! Ondertussen heb ik mijn intrek genomen in het aanloophuis ‘Oer de Brêge’, om de 14 dagen ben ik hier op dinsdagen aan het werk. Tevens ontstaan er waardevolle contacten met andere ondernemers waar ik op andere dagen mag zitten om mijn werk te kunnen doen. Ik heb al veel nieuwe mensen mogen ontmoeten, kostbaar om te merken dat we met zoveel mensen zijn die zich willen inzetten voor een ander!

Ik hoop dat mijn manier van werken een waardevolle aanvulling mag zijn voor Present Heerenveen, zodat wij met elkaar nog vele mooie momenten mogen creëren om de beweging op gang te brengen in de maatschappij waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te kijken!

Als u met mij in contact wil komen dan kan dat via willy@presentheerenveen.nl.

Hartelijke groet van Willy Postema