Uitnodiging Jubileumdag!

08-10-2019

2019 is een bijzonder jaar voor ons. Present Heerenveen bestaat dit najaar namelijk 10 jaar! Graag nodigen wij jou uit voor dit jubileum, dat wij feestelijk met je willen vieren.

Wij hebben een leuk programma op zaterdag 9 november 2019. Een feestdag met verschillende onderdelen, waarvan we hopen dat het letterlijk en figuurlijk bij je in de smaak zal vallen!

We beginnen de dag met een officieel moment van 11.00-12.00 uur op onze feestlocatie waarin we aandacht besteden aan ons 10-jarig bestaan.

Aansluitend gaan we ons richten op ons jubileumthema: ‘Samen delen is fijn voor velen.’ Van 12.00-13.30 uur gaan wij als Presentbestuur en operationeel team de lekkerste pannenkoeken bakken en uitdelen.

Wethouder Jelle Zoetendal zal samen met landelijk directeur Present Nederland Pieter Cnossen de eerste pannenkoeken komen bakken. Ondertussen is er volop de mogelijkheid om te kijken bij onze Presentkraam en om onze Presentmedewerkers te spreken.

Wij hopen je op 9 november te mogen begroeten. Je kunt je voor het officiële gedeelte opgeven via info@presentheerenveen.nl of via Whatsapp op nummer 06-39541565. Opgave om een pannenkoek te komen eten is niet nodig ? Welkom!

Met vriendelijke groet,

Bestuur en operationeel team
Stichting Present Heerenveen

Adres Feestlocatie:
Gemeenteplein Heerenveen
tegenover Grandcafé ’t Gerecht