Kerststukjes voor Forum II

19-12-2018

“We vinden het geweldig dat we van Intratuin met twee karren mochten winkelen en uit mochten zoeken wat we nodig hadden”, aldus Daniëlle van Keulen, activiteitenbegeleidster bij ViVa! Zorggroep Forum II.
Op de Beursvloer in oktober vorig jaar maakte Present een match met Intratuin, met als doelstelling de bewoners van Forum II de mogelijkheid te bieden zelf kerststukjes te maken. De benodigde materialen stelde Intratuin kosteloos ter beschikking.

Present voert regelmatig sociale projecten uit bij Forum II, omdat de bewoners af en toe wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Op 10 december werden er 20 mooie kerststukjes gemaakt van de ontvangen Intratuin materialen. “De bewoners vonden het geweldig om te doen, en waren erg trots op hun creaties. Er ontpopten zich ware bloemschikkers op het Forum”, laat Daniëlle weten.

Hartelijk bedankt, Intratuin!