Klusproject Zuid-Scharwoude

14-06-2019

Een team van zes vrijwilligsters gingen aan de slag bij een hulpontvangster in Zuid-Scharwoude om de muren en het plafond op de benedenverdieping weer mooi schoon te maken. Het betrof een oud huisje uit 1869.

In zo’n vier en een half uur tijd was de klus geklaard. Tussen de middag werden zij voorzien van een goed verzorgde lunch door Cateringbedrijf Party Garden (dit n.a.v. een match die we met hen maakte op de Matchmarkt in 2017). Party Garden, bedankt!
De hulpontvangster was heel blij en dankbaar met de geboden hulp. Zij liet na afloop aan onze projectleidster weten:

Wat een rijkdom  dank voor deze meer dan ZWARE klus die de lieve Mensen: Anneke, Kees, Gebrand, Cor, Marcel, Hans  en jij die het hoofdtouw hebt getrokken, meer dan Super, woorden heb ik hier niet voor.

Een fotoverslag van de dag:

      
Vrijwilliger Kees aan het werk                               Lekker eten

      
Soms is het moeilijker dan het lijkt                        De olielamp weer ophangen; samen sterk!