Maatschappelijke Diensttijd = Jong Present

Maatschappelijke diensttijd is Jong Present

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is de kans voor jongeren om hun horizon te verbreden en hun CV te verrijken. Present is een van de officiële MDT partners die vanaf dit najaar deze unieke ervaring mogelijk maakt. Dus, ben jij tussen de 15 en 28 jaar? Dan biedt Jong Present jouw een unieke kans!

Jong Present maakt van de Maatschappelijke Diensttijd een wow ervaring

Jong Present, de Maatschappelijke Diensttijd van Present, bied jou een unieke mogelijkheid om je horizon te verbreden en jezelf uit te dagen op het gebied van armoedebestrijding en maatschappelijke hulpverlening. In een speciaal voor jou op maat gemaakt traineeship bouwen je in korte tijd aan een waardevolle werkervaring die niet misstaat op je CV. Ook bouw je aan je professionele netwerk met veel waardevolle contacten. Gedurende 3-6 maanden (fulltime of parttime) kun je je bewijzen in een speciaal traineeship op de volgende  drie niveaus :

  • leiderschap
  • manager
  • projectleider.

Denk bijvoorbeeld aan functies als sociaal ondernemer, projectleider, programmamanager of werkvoorbereider. Daardoor sluit het altijd aan op jouw opleidingsniveau. Samen met je eigen leercoach bepaal je niet alleen je eigen verantwoordelijkheden maar ook afwisseling en je persoonlijke leerdoelen. Dankzij onze kundige begeleiding krijg je in een korte tijd (3-6 maanden) een mooie kans om echt verschil te maken voor veel kwetsbare mensen. Bovendien kom je in unieke situaties en ontmoet je veel bijzondere mensen. Zeg nou zelf, hoe vaak je ontmoet je mensen die ondanks heftige tegenslagen toch de moed vinden om opnieuw te beginnen? Echte ontmoetingen met mensen die buiten je eigen leefwereld kunnen zo leerzaam zijn.

Waarom Jong Present een grote plus op je CV is

Stichting Present heeft in de afgelopen 15 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd in de breedte van de maatschappelijke zorg- en welzijnswereld, lokaal en landelijk. Van dakloze tot eenzame ouderen, van tienermoeders tot kinderen met een beperking. Present zet haar netwerk, werkwijze en expertise speciaal voor jouw in om aan de slag te gaan voor en met kwetsbare mensen. Zo ontdek je nog meer over je eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook leer je werken in teamverband en wat er allemaal komt kijken bij complexe hulptrajecten. Daarnaast krijg je niet alleen een breder beeld van de Nederlands samenleving maar ook van de grote maatschappelijke vraagstukken. Kortom een mooie kans op verrijkende werkervaring die voor werkgevers een grote plus vormt. 

Wil je meer weten over de Maatschappelijke Diensttijd via Jong Present?

Wil jij jouw CV van een unieke aantekening voorzien? Durf je jezelf uit te dagen en jouw talenten in te zetten om verschil te maken? Aarzel niet en geef je op voor Jong Present. Een uniek traineeship met oog voor jouw talent en met hart voor kwetsbare mensen. Bevestig jouw interesse in deze unieke kans of vraag extra info via info@presentnederland.nl