Aangenaam: Anita Hoole

17-04-2020

Sinds kort ben ik werkzaam bij de Stichting Present als assistent coördinator. Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Anita, ben bijna 55 en woon sinds 1999 in Heerhugowaard. Samen met man en hond woon ik in Zuidwijk, onze dochter is sinds 2 jaar uit huis. Ik vul mijn dagen met vrijwilligerswerk. Naast het werk bij Present zet ik mij in bij de Stichting Opkikker, het  WijkActiviteitenTeam Zuidwijk-Huygenhoek en Le Champion.

Ook zit ik in de adviescommissie van het Leefbaarheidsfonds van de gemeente Heerhugowaard. Daarnaast sta ik samen met een aantal leuke meiden op braderieën en evenementen met glittertattoo’s en schminken. We verdienen hier geld mee voor diverse goede doelen.

Ik heb erg veel zin om bij de Stichting Present een steentje bij te kunnen dragen aan het uitvoeren van leuke projecten. Het eerste project dat ik zou coördineren kon helaas geen doorgang vinden vanwege de Coronacrisis. Net als iedereen hoop ik dat we snel weer kunnen opstarten, want de hulp die wij als vrijwilligers kunnen geven aan onze medemens blijft hard nodig.