Inspirerende workshop tekstschrijven van Berend Berlijn!

10-02-2019

Je kunt een tekst op allerlei manieren schrijven. Maar wát wil je overbrengen op de lezer en hoe doe je dat op een effectieve manier? Tijdens een workshop tekstschrijven op donderdag 7 februari in het Rabobankgebouw in Alkmaar gaf tekstschrijver Berend Berlijn enkele tips en tools mee. Deelnemers van allerlei organisaties waren hierbij aanwezig. Na afloop mochten we de middag in één woord beschrijven: “Leerzaam”, “inspirerend” en “vernieuwend” waren enkele antwoorden die gegeven werden.

Handvatten
Deze match met Berend Berlijn (van het bedrijf ‘Berlijn Teksten’) werd vorig jaar oktober op de Beursvloer gemaakt door onze PR medewerkster Lisette.  Ze vertelt: “Het was leuk om tijdens de workshop elkaars teksten te lezen en van de anderen feedback te ontvangen op mijn geschreven stukken. Ik kreeg nuttige handvatten aangereikt en Berend gaf goede adviezen. Deze kan ik zéker toepassen op de teksten die ik schrijf voor de website en de nieuwsbrief van Present.”

De Waaier
De beursvloer is een initiatief van Stichting de Waaier en vindt om de twee jaar plaats in het AFAS-Stadion te Alkmaar. Bedrijven geven op dit evenement belangeloos iets weg aan maatschappelijke organisaties.
Voor meer informatie: https://www.de-waaier.nl

Hierbij willen we Berend Berlijn en de Waaier hartelijk danken voor de mooie match!