Nieuwe coördinator Present Heerhugowaard-Langedijk

08-02-2019

Wegens ziekte is onze coördinator Renée Rademacher helaas voor langere tijd uitgevallen. Ook Annelies Hoogland die haar de afgelopen maanden heeft ondersteund neemt hiermee afscheid.
Onder Renées bezielende leiding heeft Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk de afgelopen periode veel mooie projecten gerealiseerd. Renées enthousiasme en haar vele ideeën waren erg inspirerend voor de stichting. We kijken met dankbaarheid terug op haar geweldige, hartverwarmende inzet!
Ook danken wij Annelies voor de bijdrage die zij de afgelopen maanden heeft geleverd.

Sinds 1 februari hebben we een nieuwe coördinator aangesteld: Ruud Herder.

“Aan mij de lastige taak Renées inzet en verdienste voor Present te evenaren”, zegt Ruud. Hij was toevallig op zoek naar een nieuwe baan en toen kwam Present op zijn pad.

Hieronder stelt hij zich even aan jullie voor:
“Na een carrière in het bankwezen ben ik via de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar in aanraking gekomen met het organiseren en leiding geven aan vrijwilligerswerk in de rollen Teamleider en Penningmeester. Daarnaast ben ik twee dagen per week bewindvoerder bij de Stichting Bewindvoerder Esdégé-Reigersdaal in Heiloo, wat ik deels als vrijwilliger doe. Wat ik als bijzonder ervaar in mijn vrijwilligerswerk is de motivatie. Het geeft veel energie omdat het veel voldoening geeft iets voor een ander te betekenen. En dat is ook wat mij aanspreekt in de doelstellingen van onze stichting. De intentie om elkaar bewust te maken van degenen om ons heen die een helpende hand of een steuntje in de rug nodig hebben. En dat we het allemaal in ons hebben om dat steuntje te zijn. Ik hoop dat ik met jullie hulp en enthousiasme mag werken aan de vele projecten die daar uiting aan geven. Ik zal er alles aan doen daar een mooie ervaring van te maken. Graag tot binnenkort!”

Met vriendelijke groet,

Ruud Herder