Onze partners

Bij het organiseren van onze projecten werken we samen met de volgende organisaties uit de sector wonen, zorg en welzijn:

  • komt jouw naam hier snel?

Present Hilversum wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de volgende bedrijven, fondsen en organisaties:

 

 

 

 

 

 

Tijdens de lockdown zijn ze erg zichtbaar geweest in de samenleving en hebben veel betekend voor de inwoners”

 

Jumbo Van Dam & Schoonhoven heeft een financiële bijdrage geleverd aan het Sociaal Tuinieren project op Burendag 2021. Op deze dag zijn i.s.m. buurthuis De Geus 5 tuinen opgeknapt in Hilversum-Oost van mensen die dit zelf niet (meer) kunnen.

 

Rotary Hilversum 3 is partner van Present en voert jaarlijks 4 ontmoetingsprojecten uit via Present. Ook levert de club hier een financiële bijdrage aan.

ModernWorkx is specialist in het organiseren van werktijden en capaciteitsmanagement. We steunen Present Hilversum graag in het helpen waar het echt nodig is.

 

iMediate koos o.a. Present Hilversum als doel en vroeg in een e-mail aan zakenrelaties of zij het budget voor hun relatiegeschenk wilden doneren. Dit onder het motto ‘U kiest, wij schenken’.

 

Rabobank Gooi- en Vechtstreek heeft 2 laptops en een printer gedoneerd aan het team van Present Hilversum.

Tramedico draagt Present een warm hart toe.

 

 

Boekhandel Libris Voorhoeve in Hilversum heeft voor de tasjesactie gericht op eenzame ouderen en het Corona zorgpersoneel 250 tijdschriften en 150 vrolijke wenskaarten gedoneerd aan Present. Mede hierdoor hebben we veel mensen een hart onder de riem kunnen steken en laten merken dat ze er niet alleen voor staan.

 

 

Door steun van het Postcode Loterij Buurtfonds wordt in Hilversum Noord-Noord/Oost hulp geboden aan doelgroepen die een helpende hand goed kunnen gebruiken, denk aan chronisch zieken, eenouder gezinnen, mensen met financiele problemen etc.

Financiën - Stichting Platform Islamitische Organisaties ...

 

Dankzij de financiele steun van Sluyterman van Loo kan Present vrijwilligers in contact brengen met ouderen in Hilversum die hulp nodig hebben op praktisch of sociaal vlak. Doel is om hiermee een beweging op gang te brengen dat steeds meer mensen het vanzelfsprekend gaan vinden om om te zien naar kwetsbare ouderen.
Stichting het R.C. Maagdenhuis helpt Present om vrijwilligers in contact te brengen met ouderen in Hilversum die hulp nodig hebben op praktisch of sociaal vlak. Doel is om hiermee een beweging op gang te brengen dat steeds meer mensen het vanzelfsprekend gaan vinden om om te zien naar kwetsbare ouderen.

Theresia Spijker Fonds

 

 

 

Dankzij financiële steun van het RCOAK kan Present vrijwilligers in contact brengen met kwetsbare ouderen in Hilversum. Zo willen we met elkaar de eenzaamheid onder ouderen verminderen en het levensplezier en gevoel van zingeving bij ouderen vergroten.

Theater Santbergen heeft voor het symposium van Present Hilversum het theater tegen een gereduceerd tarief aangeboden.  

De Gooi Fotograaf heeft kosteloos diverse projecten van Present fotografisch in beeld gebracht.