Wie zijn wij?

Present Hilversum wil mensen helpen er voor elkaar te zijn. Wij helpen mensen helpen. Met een team organiseren we vrijwilligersactiviteiten, impactmomenten en ontmoetingsprojecten. Zo versterken we samen de beweging van omzien naar elkaar.

Stichtinbg PresentHet logo van Present beeldt uit waar Present als organisatie voor staat: een brug en een mens met open armen. Bruggen verbinden. Bij bruggen gebeurt wat, kunnen mensen elkaar ontmoeten. Generaties, wijken, straten, buren, collega´s en culturen worden met elkaar verbonden. De verfvegen laten iets van het concrete zien van Present: mensen zijn bereid hun handen uit te strekken naar een ander. De naam ‘Present’ wil zeggen: er zijn voor de ander, als een cadeau, in het hier en nu, de ‘present time’. Stichting Present Hilversum is een christelijke geïnspireerde organisatie.  Dat betekent dat we vanuit onze inspiratiebron waarden als dienstbaarheid en gelijkwaardigheid in praktijk willen brengen. Tegelijk willen we als Present iedereen van welke levensovertuiging dan ook welkom heten om gezamenlijk iets van onze tijd te geven en te ontvangen.

Het team van Stichting Present Hilversum

Carine Heinhuis – Coördinator

Email: carine.heinhuis@presenthilversum.nl

Telefoon: 06-21925630

Sebastiaan Hexspoor – Coördinator

Email: sebastiaan.hexspoor@presenthilversum.nl

Telefoon: 06-11063950

 

Wietske Schaap – Relatiemanager en Fondsencoördinator

Email: wietske.schaap@presenthilversum.nl

 

 

Jenny Buisman – Projectcoördinator

Email: jenny.buisman@presenthilversum.nl

 

 

Gudo Leuven – Projectcoördinator

Email: gudo.leuven@presenthilversum.nl

 

 

Hans van Dijkhuizen – Projectcoördinator

Email: hans.van.dijkhuizen@presenthilversum.nl

 

 

Frank Ydo – Projectcoördinator

Gerdine den Hertog – Vormgever en f4f projectcoördinator

 

 

 

 

Het bestuur van Stichting Present Hilversum

Wim Vlooswijk – voorzitter & vertrouwenspersoon

Wim Vlooswijk. Geboren in 1951. Al jaren ben ik via de kerken betrokken bij hulpverlening. Hulp hoeft niet altijd groot te zijn. Een kleine handreiking maakt vaak een wereld van verschil.
Het mooie van Present vind ik het ’samen – doen’ . Dit leidt tot ontmoetingen, die de wereld een beetje mooier maken. Daar word ik blij van en daar wil ik mij voor inzetten.

Email: wim.vlooswijk@presenthilversum.nl

 

Wietske Waardenburg – secretaris

Email: wietske.waardenburg@presenthilversum.nl

“Ik ben 37 jaar oud, woon sinds 2011 in Hilversum Zuid met mijn gezin. Vanuit mijn vorige woonplaats Leiden heb ik gezien wat een Stichting Present kan doen voor mensen. Heel erg fijn dat er al zoveel Hilversummers enthousiast zijn om een ander te ontmoeten!

Ik blijf me inzetten voor een duurzame plek van Present Hilversum in onze gemeente, zodat we samen kwetsbare mensen blijven helpen.”

Herman de Ruijter – penningmeester

 

Jan Zuidema – bestuurslid HR

Email: jan.zuidema@presenthilversum.nl

Jan Zuidema, geboren en getogen in Hilversum. Al ruim 17 jaar werkzaam in de VVT-sector binnen het HRM-vakgebied. Betrokken bij de oprichting van Stichting Present Hilversum en sinds de start als bestuurslid/penningmeester actief. Lid van samenwerkingsgemeente De Verbinding in Hilversum en diaconaal en missionair bewogen.

Pieter Jongbloed – bestuurslid

Email: pieter.jongbloed@presenthilversum.nl

“Present volgt een professionele aanpak om mensen heel praktisch te helpen met een concrete nood. Dat spreekt mij ontzettend aan en daarom zet ik mij in als bestuurslid. Jaren geleden heb ik een aantal Present acties gedaan in Utrecht en herinner me de voldoening die het geeft om nuttig bezig te zijn door anderen te helpen. Ik zie Present Hilversum als een van die unieke organisaties die een vliegwiel voor vrijwilligerswerk zijn. ”

Janneke de Leede – bestuurslid

Email: janneke.deleede@presenthilversum.nl

“Ik zet mij in voor Present Hilversum omdat ik het belangrijk vind om op lokaal niveau betrokken te zijn bij zo’n mooie club die zich inzet om mensen aan elkaar te verbinden en zo de levens van mensen te verrijken. Door ontmoeting, gesprek en handen uit de mouwen steken maken we zo met elkaar de wereld dichtbij een beetje mooier!”

Joep Mourits – bestuurslid