Traineeship Jong Present (MDT)

Maatschappelijke diensttijd is Jong Present

Wil jij graag jouw horizon verbreden? Een waardevolle toevoeging leveren aan de maatschappij? Jezelf leren kennen of je CV een boost geven? Dan heeft stichting Present de ‘beste vacature ever’ voor jou. De vacature is een op maat gemaakte traineeship voor jongeren en kan door heel Nederland worden gevolgd. Bekijk hier alle locaties en vacatures of lees verder voor meer info.

Dit traineeship geeft je de kans om je horizon te verbreden en je CV aan te vullen. Maar bovenal kom je erachter wat je graag wilt ontwikkelen aan jezelf en voeg je iets waardevols toe aan de samenleving. Dus, ben je op zoek naar werk, een bijbaan, traineeship of vrijwilligerswerk? Volg je een opleiding of juist niet? Wil je jezelf ontwikkelen of gewoon iets toevoegen aan de maatschappij? Dan biedt Present jou deze unieke kans!

Door heel Nederland

Op 34 locaties in Nederland wordt dit traineeship aangeboden. Per locatie kan de invulling van het traineeship verschillen. Ben je enthousiast na het lezen van de Beste Vacature Ever? Neem contact op met de stichting bij jou in de buurt om jouw traineeship op maat vorm te geven en te kijken wat er mogelijk is.

Ontdek in een veilige setting meer over je talenten en valkuilen

Als Jong Present trainee doe je veel werkervaring op en ontdek je wat goed bij je past. Terwijl je nergens aan vast zit en het je niks kost. Hoe cool is dat!? Je ontwikkelt jezelf als sociaal ondernemer, projectleider, programmamanager of werkvoorbereider. We hebben graag persoonlijk contact om te kijken welke functie bij jou past. Na een vrijblijvende intake kijken we wat goed aansluit op jouw wensen, skills en interesses. Samen met je eigen Presentcoach bepaal je niet alleen je eigen verantwoordelijkheden, maar ook afwisseling en je persoonlijke leerdoelen. Met behulp van kundige en ervaren coaches krijg je in een looptijd van maximaal 6 maanden een mooie kans om echt verschil te maken voor kwetsbare mensen. Je investeert in jezelf en de samenleving. Je komt daarbij in unieke situaties en komt de meest bijzondere en inspirerende mensen tegen.

Waarom Jong Present een grote plus op je CV is

Het traineeship Jong Present is de Maatschappelijk Dienst Tijd (MDT) van Present. Present is één van de officiële MDT partners die deze unieke ervaring mogelijk maakt. Lees hier meer over wat MDT precies inhoudt.

Stichting Present heeft in de afgelopen 15 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd in de breedte van de maatschappelijke zorg- en welzijnswereld, lokaal en landelijk. Van dakloze tot eenzame ouderen, van tienermoeders tot kinderen met een beperking, van pleeggezin tot dementerende ouderen of pas aangekomen vluchtelingen. Door deelname aan het traineeship Jong Present (MDT), komen jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt nog scherper in beeld. Je leert o.a. werken in teamverband en wat er allemaal komt kijken bij complexe hulptrajecten. Daarnaast krijg je en breder beeld van de samenleving en thema’s als armoede en eenzaamheid. Kortom een mooie kans op verrijkende werkervaring die voor jouw toekomstige werkgevers een grote plus vormt.

Het traineeship Jong Present (MDT) maakt van de Maatschappelijke Diensttijd een wow-ervaring

Traineeship Jong Present, de Maatschappelijke Diensttijd van Present, biedt jou een unieke mogelijkheid om je horizon en werkervaring te verbreden. Hier leer jezelf uit te dagen op het gebied van projectmanagement, armoedebestrijding en maatschappelijke hulpverlening. In een speciaal op maat gemaakt traineeship (inclusief eventuele cursussen), bouw je in korte tijd aan waardevolle werkervaring. Deze ervaring is een musthave op je CV. Ook bouw je aan je professionele netwerk met veel waardevolle contacten en leer je meer over je eigen kwaliteiten.

Wil je meer weten over de MDT die Present aanbiedt via het traineeship ‘Jong Present’? Neem contact op met een van de locaties die de traineeships aanbieden. Ook kan je een mailtje sturen.

Ps: Traineeship Jong Present (MDT) is helemaal gratis en een een (vrijwilligers)vergoeding is mogelijk.