Middag voor vluchtelingen

02-02-2017

Stichting Present Hollands Kroon en de kerken van Wieringen kunnen terugkijken op een eerste geslaagde middag voor de Vluchtelingen. Het was een bijzonder gezelschap van ongeveer 60 personen, meesten bewoners van Wieringen. Een ontspannen ontmoeting met elkaar, volwassenen en kinderen. 

The Gate was een mooie locatie om een warm welkom te heten aan de vluchtelingenbewoners. Allerlei spellen stonden klaar, een pooltafel, airhockeytafel, sjoelbak en een vrijwilliger die zich bezighield met de kinderen.  Daarnaast was regelsammy er om de kinderen prachtig te schminken! 

Ook ontbrak het niet aan allerlei lekkernijen die rijkelijk werden uitgedeeld.  De sfeer was gezellig en de geluiden enthousiast om dit vooral te blijven organiseren!

Aan het eind van de middag ging een ieder met een voldaan gevoel richting huis.  Alle vrijwilligers die zich hebben ingezet maar ook de gasten. De vluchtelingen kregen nog een pak stroopwafels mee als kadootje.

Er zal opnieuw een spellenmiddag georganiseerd worden op zaterdag 25 Maart 2017 van 14.00 uur tot 16.00 uur in the Gate bij de Filadelfia Gemeente. 

Adres Beltstraat 7-9. Hippolytushoef.

Informatie :  info@presenthollandskroon.nl  of  per telefoon 06-37278921

 

Lees meer...