Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Hoogeveen. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Hoogeveen komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Hoogeveen maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel van mensen zijn Present in Hoogeveen en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Hoogeveen. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Hoogeveen bestaat uit:

Linda Aalderink

Algemene Coördinator

info@presenthoogeveen.nl
06 131 067 82
werkdagen: maandag en woensdag


Bestuur

Het bestuur van Present Hoogeveen bestaat uit:

Gijs Verstegen

Voorzitter

Theo Postma

Penningmeester

Zwany Kamerman

Secretaris

Heleen Noordhuis

Algemeen bestuurslid / vertrouwenspersoon

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.