Pieter Zandt Present 2018!

23-10-2018

Via Stichting Present Kampen werden vandaag 175 Havo-4 leerlingen van het
Pieter Zandt college ingezet in allerlei verschillende projecten waarvan eeTze, op haar nieuwe plek, binnen Het Lokaal IJsselmuiden, er ook een was.

Verslagje van eeTze:

Wij kregen twee groepen van in totaal 16 leerlingen. Met hulp van Jaap, Wouke en Andries hebben zij ons geholpen met afwassen, schoonmaken, schilderen, opruimen, kasten verplaatsen, onkruid verwijderen, bureau’s in elkaar zetten. Wij zijn ontzettend blij met het zichtbare resultaat, bedankt!

In totaal hebben er 16 projecten gedraaid door heel de gemeente Kampen op dezelfde dag. Een van de projecten was ook het sporten met bewoners van het AZC. In de navolgende post is een filmpje te zien van alle uitgevoerde projecten.