Basisschool Rehoboth is Present!

12-02-2019

Basisschool  Rehoboth uit IJsselmuiden, heeft, samen met Present Kampen, het programma ‘Mijn school is Present!’ geintegreerd in de lessen burgerschapsvorming. Na een presentatie in de klassen zijn als eerste de groepen 6 en 8 actief aan de slag geweest. Het ontdekken van je talent en het samenwerken daarmee met anderen maakte dat er diverse projecten werden bedacht.

Zo hebben ze onder andere geholpen bij de voorbereidingen voor het diner bij Eetze  en ook activiteiten met de bewoners van de Maarlenhof stonden op het programma. In mei as. gaan de groepen 2 en 4 hier ook mee aan de slag. In totaal zijn daarmee ongeveer 100 leerlingen van Rehoboth Present!

Wil je ook Present zijn met je school? Wij komen graag langs om je daar meer over te vertellen!

Hier lees je meer over de ins- en outs van het Project.