Bollenschuur Grafhorst!

12-02-2019

Sommige situaties in het leven maken dat je bij de ‘oude banken’ neer blijft zitten. Wat maakt dat de (over)last daarvan zich ophoopt. Niet alleen voor de bewoner van dit huis, maar ook voor de buurt. Een groep jongeren die regelmatig bij elkaar komt in de Bollenschuur te Grafhorst kwam met 8 man sterk de achtertuin van deze bewoonster opruimen. En ze hadden met recht eer van hun werk. Er kwam weer ruimte, overzicht en ook inzicht dat de bewoonster het alleen niet ging redden om haar huishouden en leven op orde te maken. De hulpverlener die de tuin had aangemeld, werkt daarmee met de bewoonster samen en werkte in dit geval ‘van buiten naar binnen’ De jongeren van de Bollenschuur hebben deze beweging in gang gezet door hun betrokken nabijheid te bieden. Meer dan mooi. Dank voor jullie Present zijn!