Interkerkelijk Present!

12-02-2019

Meneer moest van 3 hoog verhuist worden vanuit IJsselmuiden naar de binnenstad van Kampen. Een meneer zonder netwerk, zonder vervoer, en onvoldoende gezondheid en financien….Dan heb je dus, tegen wil en dank, echt andere mensen nodig.

Daar waar we in de regel matchen met aanbod wat een groep doet, is in dit project daar een keer van afgeweken. Want:
de groep vrienden die oorspronkelijk op deze zaterdag zouden komen helpen, bleken onverhoopt niet te kunnen. Echter… deze  verhuizing stond al gepland. Hoe mooi is het dan, dat wij in het netwerk van kerken uit 2 groepen antwoord kregen op de vraag of ze hiermee wilden en konden helpen!

En zo werd het een interkerkelijk Present Project! Kerkleden van de Hoeksteen en de Poortkerk samen hebben hier letterlijk en figuurlijk de schouders onder gezet. En binnen deze ene zaterdag was meneer verhuist. Zwaar onder de indruk van de bereidheid en hulp die hem ten deel viel.