(Op) Ruimte!

21-03-2019

Soms matcht de hoeveelheid spullen die iemand heeft verzameld, niet meer met de (soms beperkte) ruimte die een flat of huis biedt.

En ja, waar begin je dan. En hoe bepaal je wat er mag blijven en wat er ECHT weg moet. Ook als het nog ‘goed’ is? En ook als het voor

jou waarde vertegenwoordigd die alleen jij weet?

Dan……? Komt er een groep van de NGK en gaat naast je staan. En sorteert, corrigeert en dirigeert heel veel van die spullen naar andere bestemmingen. En een ruimte dat dat geeft! En wat een opluchting is er dan nadien! Als bonus heeft de groep de keuken ook nog een lekkere poetsbeurt gegeven. Meneer was zo ontzettend blij! De groep ook, omdat ze zagen dat hun inzet absoluut zichtbaar en merkbaar resultaat had! En meneer wilde natuurlijk ook op de groepsfoto, want net zo hard meegewerkt. Toch hebben we hem, in het kader van de privacy, maar even onherkenbaar gemaakt. Toppers bedankt!