Even voorstellen!

21-03-2019

NIEUWS; NIEUWS; NIEUWS; NIEUWS!!!!

Hoi! Sinds kort ben ik trainee bij Present Kampen. Dit in het kader van de Maatschappelijke Dienst Tijd die je als jongere (tot en met 30 jaar) ook bij Present Kampen kan vervullen. Mijn naam is Arend Kuipers, ben 30 jaar en getrouwd met Marleen. Sinds anderhalf jaar wonen we in het mooie Kampen.
Trainee, dat betekent dat ik meeloop met de coördinatoren Aline Kramer en Marleen Kragt, het vaste team van vrijwilligers en vrijwilligers uit de groepen om van hen te leren. Mijn doel bij Present is om vijf bedrijven te verbinden aan Present in 2019. Vijf bedrijven die in actie komen voor hun medestadsgenoten in het mooie Kampen. Dat vind ik prachtig. Bedrijven verbinden aan mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Daar ga ik dit jaar mijn best voor doen!
Kent u een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord of betrokken wil ondernemen laat dit dan even in het commentaar achter. Of neem contact op via
 arend.kuipers@presentkampen.nl

Update 29 april 2019: Arend heeft een baan geaccepteerd als Relatie Manager bij Operatie Mobilisatie te Emmeloord. We feliciteren hem daarmee van harte en hopen dat hij ook daar verbinding van betekenis kan maken.