Present Kampen viert 10 jarig bestaan

12-12-2019

Oktober 1999, 10 jaar geleden werd Stichting Present Kampen opgericht. Het allereerste project werd destijds door het team van Burgemeesters en Wethouders uitgevoerd. Een verhuizing van een hulpontvanger, die tot die tijd in een kuil in het bos had verbleven/gewoond.

Sinds die periode zijn er binnen de Gemeente Kampen, gedurende de afgelopen 10 jaar, ontelbare groepen, matches, projecten, vrijwilligers geweest die een verschil hebben gemaakt in het leven van een hulpontvanger of een groep, die zelf over onvoldoende netwerk, gezondheid en/of financiën beschikten om de klus of de activiteit zelfstandig te organiseren en/of uit te voeren. 80 x per jaar is er een verbinding tussen vraag en aanbod en dus helpende handen.

             

 

Op 31 oktober heeft Present Kampen stil gestaan bij dit jubileum en heeft het team van Present samen met Hanjo IJkhout van het Voedselbos en wethouder J.P. van der Sluis, van de Gemeente Kampen, één van de 10 bomen gepland voor het voedselbos.

Aansluitend is het glas geheven om te vieren dat er de afgelopen 10 jaar zoveel vrijwilligers hebben klaargestaan voor hun medebewoners in Kampen.