Vacature Coördinator!

24-06-2019

Een tienermoeder of een alleenstaande mevrouw helpen bij een verhuizing, een verwilderde tuin aanpakken van een man die een hersenbloeding heeft gehad, als jongerengroep spelletjes doen met bewoners in een verpleeghuis.

 

Het doel van Present is: een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dit jaar bestaat Stichting Present Kampen 10 jaar. In die tijd hebben we groepen mensen uit kerken, bedrijven en verenigingen geënthousiasmeerd en begeleid om iets te doen voor hun medeburgers. Present heeft een verbindende functie en werkt nauw samen met organisaties die werkzaam zijn op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Hulpverleners weten hoe en bij wie de tijd, die groepen mensen beschikbaar stellen, op de juiste plek terecht komt én hoe de ontmoeting met zo’n groep een bijdrage kan leveren in een traject van hulpverlening. Om deze rol in de Kamper samenleving te blijven vervullen zoekt Stichting Present Kampen een

 

Coördinator m/v  voor 0,5 fte

 

De belangrijkste verantwoordelijkheid van de coördinator is het gezicht zijn en het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden. Het werk bestaat voor het grootste deel uit het organiseren van de projecten en het faciliteren van de teamleden van Present Kampen. Het werkplan en de begroting worden jaarlijks samen met het bestuur opgesteld. De coördinator heeft daarnaast o.a. verantwoordelijkheid voor het opbouwen en onderhouden van het netwerk van plaatselijke contacten en partners, zowel op het gebied van maatschappelijke organisaties als ook op het gebied van het werven van groepen.

 

Kenmerken die bij jou en de functie passen zijn:

 

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent een maatschappelijk betrokken en ondernemend iemand met durf en daadkracht, die de missie en motivatie van Present volmondig kan onderschrijven.
 • Je hebt het christelijke geloof als basis voor je leven en bent actief betrokken bij een christelijke gemeente.
 • Je bent in staat visie en strategie te ontwikkelen en deze te vertalen in concrete acties.
 • Je hebt ervaring met leiding nemen en geven in een pionierssituatie en je hebt affiniteit met het werkveld van maatschappelijke organisaties en/of kerken.
 • Je werkt en denkt in netwerken, legt gemakkelijk contacten en je kunt mensen en organisaties enthousiasmeren en helpen hun betrokkenheid bij Present concreet vorm te geven.
 • Je werkt zorgvuldig en brengt structuur aan, om te zorgen dat de kwaliteit van de projecten gewaarborgd is.
 • Je bent flexibel in de werktijden en bereid om incidenteel in de avonduren en regelmatig op zaterdag te werken.
 • Je hebt ervaring met het zorg dragen voor de financiële en inhoudelijke planning en beheersing van het werk.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent stressbestendig en kunt omgaan met een onzekere financiële basis, die een Stichting als Present Kampen (soms) eigen is.

 

Stichting Present Kampen biedt je een uitdagende, creatieve functie in een volop bloeiende organisatie. Salariëring vindt plaats conform de CAO Welzijn.

 

Interesse? Bel of mail met Gertjan Brouwer (06 – 26776482), bestuur@presentkampen.nl. Je kunt je sollicitatie vóór 11 juli a.s. insturen naar bovengenoemd mailadres. Algemene informatie is ook te vinden op www.presentkampen.nl