Team en Bestuur

Team 

Ik ben Fennanda Dekker en ik woon in Kampen met mijn man en onze 3 kinderen (2 meiden en 1 jongen) en ben sinds september ben ik werkzaam als coördinator bij Stichting Present Kampen.

Bij mij kwam het verlangen om mij in te zetten in mijn directe omgeving en praktisch iets doen en zo onze liefde te delen met onze naaste. Wil jij ook je gaven en talenten inzetten voor een ander?

Dan hoor ik dit graag….

 

 

 

 

Mijn naam is Hannie Wijnhoud en sinds een paar jaar ben ik met pensioen, na een werkzaam leven van 47 jaar. Thuis zitten is niets voor mij en na een beetje oriënteren merk je dat er veel vrijwilligers nodig zijn binnen allerlei organisaties. Ik ben bij Stichting Present terecht gekomen, omdat hun werk en doelstelling mij aanspreekt.

Ik doe wat administratieve werkzaamheden en begeleid af en toe een groep bij een project. Het blijft indrukwekkend en mooi om te zien hoe met de inzet van een groep het verschil gemaakt kan worden bij de hulpvragers.

 

Mijn naam is Truus Kuipers Deemter. Sinds 10 jaar ben ik vrijwilliger bij Stichting Present Kampen. Mijn functie is om groepen te begeleiden met hun projecten.

Waarom ik dit doe? Ik help graag mensen die het soms tijdelijk moeilijk in hun leven en waar Stichting Present met groepen vrijwilligers een verschil kunnen maken. Meestal door iets praktisch voor hen te doen.

 

 

 


Ik ben Corrie Blijdorp, 63 jaar. Ik woon in Kampen. Ik werk bij de organisatie Eleos in Lelystad. Ik ben daar als systeembehandelaar twee dagen in de week met veel plezier.

Ik werk als vrijwilliger voor stichting present in het operationeel team. Ik ben blij dat ik op deze  manier iets kan betekenen  voor mensen uit onze stad die ik anders nooit was tegen gekomen.

 

 

 

Mijn naam is Rianne Wijnhoud. Sinds 2017 ben ik met veel plezier groepenbegeleider bij Present Kampen. Present mogen zijn betekent voor mij: Zijn liefde met de wereld delen en ook “samen” Hulpontvangers, vrijwilligers en Present…..samen sterk!

 

 

 

 

 

Mijn naam is Petra Lubbinge. In september 2019 ben ik binnengekomen als trainee, inmiddels ben ik in dienst als communicatiemedewerker hier bij Stichting Present Kampen. Dit werk doe ik met heel veel plezier en het is prachtig om te zien, dat er zoveel mensen zijn die zich willen inzetten voor een ander!

 

 

Bestuur

Mijn naam is Gertjan Brouwer. Ik ben voorzitter van Stichting Present Kampen. Voor mij is dat een soort makelaar in sociale betrokkenheid. Mijn overtuiging is dat er meer oplossingen dan problemen zijn in de Kamper samenleving. Mensen die hun sociale kapitaal in willen zetten voor onze stad hebben alleen een handje hulp nodig om hun hulp ook bij de juiste mensen te krijgen. Door die ontmoetingen tot stand te brengen tussen wie wat te bieden hebben en wie een handje hulp nodig hebben, maken we onze stad een beetje mooier. Ik word er blij van dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen.

Vacature (algemeen secretaris)

Roel Drost (penningmeester & vrijwillig project begeleider)

Vacature  (algemeen bestuurslid)

 

Supportleden:

Willem Gunneman  (activiteiten en bijeenkomsten)

Oscar Dragt (advisering ondernemers)

Bianca Diender (PR Social Media & communicatie)

 

Kamper Events (mee helpen organiseren Lustrum Event 2015 & bruggenbouwerslunch 2018)