Team en Bestuur

Team 

Ik ben Fennanda Dekker en ik woon in Kampen met mijn man en onze 3 kinderen (2 meiden en 1 jongen) en sinds september ben ik werkzaam als coördinator bij Stichting Present Kampen.

Bij mij kwam het verlangen om mij in te zetten in mijn directe omgeving en praktisch iets doen en zo onze liefde te delen met onze naaste. Wil jij ook je gaven en talenten inzetten voor een ander?

Dan hoor ik dit graag….

 

Mijn naam is Hannie Wijnhoud en sinds een paar jaar ben ik met pensioen, na een werkzaam leven van 47 jaar. Thuis zitten is niets voor mij en na een beetje oriënteren merk je dat er veel vrijwilligers nodig zijn binnen allerlei organisaties. Ik ben bij Stichting Present terecht gekomen, omdat hun werk en doelstelling mij aanspreekt.

Ik doe wat administratieve werkzaamheden en begeleid af en toe een groep bij een project. Het blijft indrukwekkend en mooi om te zien hoe met de inzet van een groep het verschil gemaakt kan worden bij de hulpvragers.

 

Mijn naam is Truus Kuipers Deemter. Sinds 10 jaar ben ik vrijwilliger bij Stichting Present Kampen. Mijn functie is om groepen te begeleiden met hun projecten.

Waarom ik dit doe? Ik help graag mensen die het soms tijdelijk moeilijk in hun leven en waar Stichting Present met groepen vrijwilligers een verschil kunnen maken. Meestal door iets praktisch voor hen te doen.

 

Mijn naam is Petra Lubbinge. In september 2019 ben ik binnengekomen als trainee, inmiddels ben ik in dienst als communicatiemedewerker hier bij Stichting Present Kampen.

Dit werk doe ik met heel veel plezier. Ik vind het prachtig om te zien, dat er zoveel mensen zijn, die zich willen inzetten voor een ander!

 

 

Lucian Klooster (Groepenbegeleider)

 

 

 

 

Bestuur

 

Mijn naam is Ageeth Guis. Sinds het voorjaar 2020 ben ik algemeen bestuurslid bij Stichting Present.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam op de Pieter Zandt Scholengemeenschap in Kampen als coördinator van de scholing en de begeleiding van startende studenten en docenten. Ik wil me met dit bestuurswerk graag inzetten voor het welzijn van alle burgers van de gemeente Kampen. Stichting Present draagt volgens mij op een prachtige manier bij aan betrokkenheid op elkaar in de samenleving!

 

 

Ik ben Mariëlle Wester. Sinds maart 2020 als bestuurslid met veel plezier betrokken bij Stichting Present Kampen. Ik ben te omschrijven als optimistisch, behulpzaam, betrokken, communicatief, creatief, nieuwsgierig. Ik heb een studie psychologie afgerond en ben werkzaam als recruitment consultant in het bedrijfsleven. Voor mij is het vanzelfsprekend om om te zien naar elkaar. ‘Wie goed doet, goed ontmoet’, kreeg ik van jongs af aan mee. Ik heb het altijd fijn gevonden om anderen te helpen, maar zie de mensen die hier nu écht geholpen mee kunnen worden maar eens te bereiken. Juist dát sprak mij aan in Stichting Present: een stevig concept die past in ieders drukke agenda en een professionele aanpak waardoor de juiste doelgroep bereikt wordt. Fantastisch om hier een steentje aan bij te kunnen dragen en voor mij tevens een unieke mogelijkheid om mijn mooie nieuwe woonplaats Kampen nog beter te leren kennen.

 

Roel Drost           (Penningmeester & vrijwillig groepenbegeleider)

 

 

 

 

 

Vacature               (Voorzitter)

 

 

 

 

 

Vacature               (Fondsenwerver)
                                                                                                                                      

                             

 

 

 

 

Supportleden:

Willem Gunneman  (activiteiten en bijeenkomsten)

Oscar Dragt (advisering ondernemers)

Bianca Diender (PR Social Media & communicatie)

 

Kamper Events (mee helpen organiseren Lustrum Event 2015 & bruggenbouwerslunch 2018)