Team en Bestuur

Team

Ik ben Fennanda Dekker en ik woon in Kampen met mijn man en onze 3 kinderen (2 meiden en 1 jongen) en sinds september 2019 ben ik werkzaam als coördinator bij Stichting Present Kampen.

Bij mij kwam het verlangen om mij in te zetten in mijn directe omgeving en praktisch iets doen en zo onze liefde te delen met onze naaste. Wil jij ook je gaven en talenten inzetten voor een ander?

Dan hoor ik dit graag….

 

Mijn naam is Hannie Wijnhoud en sinds een paar jaar ben ik met pensioen, na een werkzaam leven van 47 jaar. Thuis zitten is niets voor mij en na een beetje oriënteren merk je dat er veel vrijwilligers nodig zijn binnen allerlei organisaties. Ik ben bij Stichting Present terecht gekomen, omdat hun werk en doelstelling mij aanspreekt.

Ik doe wat administratieve werkzaamheden en begeleid af en toe een groep bij een project. Het blijft indrukwekkend en mooi om te zien hoe met de inzet van een groep het verschil gemaakt kan worden bij de hulpvragers.

 

Mijn naam is Truus Kuipers-Deemter. Sinds 10 jaar ben ik vrijwilliger bij Stichting Present Kampen. Mijn functie is om groepen te begeleiden met hun projecten.

Waarom ik dit doe? Ik help graag mensen die het soms tijdelijk moeilijk in hun leven en waar Stichting Present met groepen vrijwilligers een verschil kunnen maken. Meestal door iets praktisch voor hen te doen.

 

 

Lucian Klooster (Groepenbegeleider)

 

 

 

 

Bestuur

Mijn naam is Harm Vink, woon ruim 35 jaar in Kampen, getrouwd met Yvonne Verhoeff.
We hebben 5 kinderen ontvangen en deze zijn inmiddels allen de deur uit om zo hun eigen leven vorm te geven. Ik ben jaren werkzaam geweest in de wereld van asielzoekers en de laatste 20 jaar in de jeugdzorg.Ik heb de laatste 25 jaar vooral een leidinggevende functie mogen hebben.
Vanaf 2017 zijn wij actief in en vanuit onze winkel Waypoint Kleren en Meer, waarbij de volledige netto opbrengst ten goede komt van allerlei Kamper sociale initiatieven en we ook mensen in praktische zin ondersteunen. Vanaf dit jaar geniet ik van een vervroegd pensioen opdat ik de handen meer vrij heb voor allerhande werkzaamheden zonder last te hebben van allerlei registratiesystemen en uit de hand gelopen organisaties waar de menselijke maat steeds meer op de achtergrond is komen te staan.

Juist de menselijke maat zie ik terug bij Stichting Present en het is geweldig om te zien dat er nog zoveel mensen belangeloos zich inzetten voor hun naasten.
In mijn rol als voorzitter hoop ik dat verder mag meewerken aan het verstevigen en het uitdragen van de missie van Present Kampen:
Een beweging op gang brengen in Nederland waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

 

Mijn naam is Ageeth Guis. Sinds het voorjaar 2020 ben ik algemeen bestuurslid bij Stichting Present.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam op de Pieter Zandt Scholengemeenschap in Kampen als coördinator van de scholing en de begeleiding van startende studenten en docenten. Ik wil me met dit bestuurswerk graag inzetten voor het welzijn van alle burgers van de gemeente Kampen. Stichting Present draagt volgens mij op een prachtige manier bij aan betrokkenheid op elkaar in de samenleving!

 

 

 

Ik ben Mariëlle Wester. Sinds maart 2020 als bestuurslid met veel plezier betrokken bij Stichting Present Kampen. Ik ben te omschrijven als enthousiast, betrokken en een aanpakker. Ik heb de studie psychologie afgerond en ben in het dagelijks leven werkzaam als trainer in het onderwijs bij Stichting Kanjertraining. In mijn vrije tijd bouw ik samen met mijn partner een huis en sla ik graag een balletje bij de tennisvereniging. Voor mij is het vanzelfsprekend om naar elkaar om te zien. ‘Wie goed doet, goed ontmoet’, kreeg ik van jongs af aan mee. Ik heb het altijd fijn gevonden om anderen te helpen, maar zie de mensen die hier nu écht geholpen mee kunnen en geholpen willen worden maar eens te bereiken.. Juist dát sprak mij aan in Stichting Present: een professionele aanpak waarmee de juiste doelgroep bereikt wordt en mooie ontmoetingen tot stand komen, die dankzij een stevig concept past in ieders drukke agenda omdat je je ook zelfs met een eenmalig hulpaanbod kunt aanmelden. Fantastisch om hier een steentje aan bij te mogen dragen.

 

Roel Drost           (Penningmeester & vrijwillig groepenbegeleider)

 

 

 

 

 

 

Vacature Groepenbegeleider

Vacature Fondsenwerver

Vacature Algemeen bestuurslid                                                                                                                                                                                                                                                                  

                             

 

 

 

 

Supportleden:

Willem Gunneman  (activiteiten en bijeenkomsten)

Oscar Dragt (advisering ondernemers)

Bianca Diender (PR Social Media & communicatie)

 

Kamper Events (meehelpen organiseren Lustrum Event 2015 & bruggenbouwerslunch 2018)