Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Maassluis. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Maassluis komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Maassluis maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Maassluis en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Maassluis. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Maassluis bestaat uit:

Tanja Cats

Relatiemanager / Algemeen Coördinator

tanja.cats@presentmaassluis.nl
06 54 68 42 90


Julia 't Hart

Junior coördinator, websitebeheerder en communicatieondersteuning


Debby de Zwart

(vrijwillige) Adviseur bedrijven, PR en Communicatie Bestuur

Hieronder vind je onze bestuursleden

Tiddo Mooibroek

Voorzitter
bestuur@presentmaassluis.nl

Aad Hazenoot

Penningmeester
bestuur@presentmaassluis.nl

Kees de Voogd

Secretaris
bestuur@presentmaassluis.nl

Monique Poldervaart

Algemeen lid
bestuur@presentmaassluis.nl

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.