Goed nieuws! Stichting Present Meppel doet mee aan de RABO Clubsupport actie!

01-10-2019

Elk jaar deelt Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland zijn winst uit aan maatschappelijke organisaties, stichtingen en clubs. Voorheen heette dit de Rabo coöperatieweken; nu dus RABO Clubsupport.

Ook Present Meppel heeft zich aangemeld met een bestedingsdoel: elektrische gereedschappen voor de praktische projecten die groepen voor ons doen.

De mensen bij wie de groepen aan de slag gaan hebben niet altijd het benodigde gereedschap. Soms brengt een groep zelf iets mee, maar vaak zorgt Present Meppel voor de gereedschappen voor de groepen.
Wij hebben alleen een bescheiden basisuitrusting voor de diverse klussen zoals sauzen, behangen en tuinieren. Wat ontbreekt is elektrisch gereedschap: boormachine, decoupeerzaag, schuurmachine, elektrische heggenschaar etc.

Maar we hebben meer nodig dan dat zoals een behangtafel en een goede trap.

Eigenlijk is onze droom is nog groter: een kar met ons logo erop en daarin een goede basisuitrusting voor alle klussen.

U/Jij kunt ons helpen die droom te verwezenlijken!

https://www.rabo-clubsupport.nl/meppel-staphorst-steenwijkerland/deelnemers/details/69453-stichting-present-meppel?actief-in=meppel&thema=leefbaarheid

 

Hoe werkt het? 

Leden van de Rabo coöperatie Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen van 27 september tot 11 oktober stemmen op de goedgekeurde doelen, dus ook op Present Meppel. Hoe meer stemmen hoe meer geld!

Zo werkt het!

Ga naar de website via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/meppel-staphorst-steenwijkerland/deelnemers/details/69453-stichting-present-meppel?actief-in=meppel&thema=leefbaarheid

  • Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.
  • Jouw stem is pas geldig als je ze alle 5 hebt uitgebracht.
  • Je kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op 1 vereniging/stichting.
  • Jouw unieke stemcode onthoudt op welke vereniging/stichting je je stem(men) hebt uitgebracht.
  • Tot en met 11 oktober 2019 kun je je stem uitbrengen of wijzigen.

 

 

 

 

 

 

Geen lid van de Rabo Coöperatie?

U bent geen lid ,maar u wilt Present Meppel wel helpen dit doel te bereiken en het werk van Present in Meppel voort te zetten?

Doneren kan via onze site: eenmalig of structureel als Fannoot.

https://stichtingpresent.nl/meppel/doneren/