Bestuur

erik-dannenbergErik Dannenberg | Voorzitter
“Present is een prachtige maatschappelijke beweging waarbij zowel ontvangers als gevers positief veranderen door de projecten die worden uitgevoerd. Present maakt het praktisch mogelijk om naar elkaar om te zien en aan een sterkere samenleving te werken waarbij iedereen erbij hoort, iedereen ertoe doet en iedereen mee kan doen.”

 

 

hans-dijkstra-2014Hans Dijkstra | Penningmeester
“Het daadwerkelijk samen leven, als mensen die een steuntje in de rug nodig hebben èn die dat steuntje willen geven, is en blijft hopelijk een belangrijk kenmerk van het veel gebruikte begrip ‘samenleving’. Dat is waar alle ‘Presenters’ concrete invulling aan willen geven. Daar wil ik dan ook graag één van zijn.”

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWout Schonewille | Algemeen lid
“De kracht van Present voor mij is ‘verbinden’: waar de ene mens de andere ontmoet, oog en hart heeft voor de ander en ontdekt wat je zelf te bieden hebt. Stichting Present faciliteert dit op een professionele manier. Hierdoor hoeft niemand aan de kant te blijven staan en krijgt het ’samen leven’ vorm.”

 

 

hester-tjalma-den-oudstenHester Tjalma – den Oudsten | Algemeen lid
“Een paar jaar geleden maakte ik kennis met Present. Er ging een wereld voor me open! Letterlijk, omdat ik door de Presentprojecten bij mensen thuis kwam, die ik anders nooit had leren kennen. Ik leerde leefwerelden kennen, waarvan ik alleen van horen zeggen wist dat die bestonden. Dat heeft me geraakt en dat gun ik anderen ook. Die beweging op gang brengen waarin mensen naar elkaar omzien.”