Cuppens matcht met Present

03-03-2020

Het begon op de Beursvloer: een match tussen Jos van Cuppens + zn en Door van Present Nijmegen. Present wilde graag een workshop laten verzorgen door iemand die veel ervaring heeft met het leggen van laminaat. Jos wist wel iemand die dat zou kunnen doen.

 

Op 21 februari 2020 werd de workshop bij een hulpontvanger gegeven. De vrijwilligers hielpen mee met het leegruimen van de woonkamer, haalden het oude laminaat eruit en toen kon de workshop van start gaan.

Met alle geduld legde Paul, die de workshop gaf, aan de deelnemers uit waar je op moest letten bij het leggen van laminaat. Hoe leg je de ondervloer? Hoe begin je? Hij leerde allerlei trucjes waaruit bleek dat je nauwelijks een duimstok nodig hebt om te meten.

 

Twee vliegen in één klap
De mensen uit de Flexpool van Present, die zich regelmatig als vrijwilliger inzetten, steken er iets van op én ze kunnen hun opgedane kennis weer inzetten voor bewoners in Nijmegen die samen met hun hulpverlener een hulpvraag ‘laminaat leggen’ bij Present indienen.

 

 

 

 

 

Er hing een gezellige en ontspannen sfeer alhoewel het voor de hulpontvanger natuurlijk best spannend was om al die mensen over de vloer te hebben en of de vloer wel af zou komen.

De woonkamer ziet er weer prachtig uit en de deelnemers gingen dan ook met een tevreden gevoel naar huis.