Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Soms moet je gewoon even iets voor een ander doen

Arnold Doornbos is veehouder en vrijwilliger bij Present Noord-Groningen. Groninger nuchterheid ten voeten uit als hij verteld waarom.

Lees meer

Ambassadeurs

vlnr. Inge Jongman (coördinator Present Noord-Groningen), Frank Musters (Rabobank Noord-Groningen), Henk Helmantel (kunstschilder) en Martin Scholma (Scholma Druk Bedum).

Stichting Present Noord-Groningen heeft een viertal ambassadeurs die onze visie en missie onderschrijven en willen uitdragen.

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Op dinsdag 21 mei hebben een viertal medewerkers van Unive Noord-Nederland vanuit het kantoor Bedum een project gedaan in Bedum bij een wooncentrum voor mensen met een beperking.

De vraag was het opknappen van de tuin rondom het complex. Enkele struiken en groenhoekjes moesten verwijderd worden en verder was er veel snoeiwerk wat de bewoners zelf niet meer lukt.

Met hulp van de Gemeente Het Hogeland, die het snoeiafval komt ophalen, zag het er aan het eind van de dag een stuk beter uit.

Univé is één van de bedrijven die vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen regelmatig een aantal medewerkers de kans geeft om te helpen waar de hulp enorm gewaardeerd wordt. Stichting Present bemiddelt tussen het aanbod van de vrijwilligers en de hulpontvangers.
... Lee meerSee Less

3 months ago

Comment on Facebook

Geweldig gedaan mannen, ons team maar vooral de bewoners zijn erg blij met jullie prestaties, niet te geloven wat jullie in korte tijd wisten te doen💪🏻

Hoezo doe je mijn tuin niet was om de hoek je had gelijk die van mij mee kunnen nemen was die ook weer netjes🤨

Graag gedaan!

View more comments

Vandaag zijn deze toppers hard aan de slag geweest met opruimen, het vullen van een container met overtollige spullen en schoonmaken! ... Lee meerSee Less

3 months ago

Vandaag zijn deze toppers hard aan de slag geweest met opruimen, het vullen van een container met overtollige spullen en schoonmaken!Image attachmentImage attachment
Load more

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"