Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Noord-Groningen. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Noord-Groningen komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Noord-Groningen maken we deel uit van een landelijk netwerk.

Onder Noord-Groningen vallen alle dorpen en steden in de gemeentes Het Hogeland en Eemsdelta. Een uitgestrekt gebied met volop mogelijkheden om maatschappelijk betrokken te zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jou in de buurt? Neem dan contact op met onze lokale coördinator.
Veel mensen zijn Present in Noord-Groningen en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Noord-Groningen. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Noord-Groningen bestaat uit:

Vacant

Algemene Coördinator
Tot eind 2023 waargenomen door:
Mariëtte van der Beek
050 577 85 38


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Alex Janssen

Voorzitter
06 14019305

Vacant

Penningmeester

Margriet Donker

Secretaris

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.