Dankbaar

06-03-2019

Wij ontvingen een mooie reactie van een hulpontvanger:

Na wat de kinderen en ik hebben meegemaakt ben ik eingelijk een kluizenaarsleven gaan leven. Het vervelende was ook dat ik 2 x een waterlekkage heb gehad wat niet onze schuld kwam. De verzekering gaf hier geen gehoor aan.
Wij leefden dus met beschadigd laminaat. Uit schaamte liet ik hierdoor nog minder mensen binnen. En zo zak je steeds verder weg en zie je zelf niet meer hoe diep je bent weggezakt. Na steeds een beetje bij beetje zelf te doen bleef ik eingelijk steken en kwam niet verder.
Maar nu durfde ik wel om hulp te vragen en het te accepteren. Tja en zo staan daar opeens 8 engelen van stichting Present in je huis. Het is zeer indrukwekkend wat deze 8 engelen belangeloos hebben gedaan in ons huis. Er is nieuw laminaat gelegd en er is geverfd. Ook is er afval afgevoerd naar de stort. En als alleenstaande vader heb ik nu een huis wat spik en span is schoongepoetst. Er is dus heel veel gepoetst in mijn huis. Het schitterend nu in mijn huis. Tot nu toe ben ik elke dag verbaasd hoe ons huis er nu uitziet.
Waar ik als man genoegen mee neem daar wouden de vrouwelijke helpers niks van horen. Dus zei ik maar ja en amen en deed wat mij opgedragen werd hahahaha. Er zijn geen woorden om te kunnen uitdrukken hoe dankbaar ik ben. Wat een werk is er verzet door de mannen en vrouwen.
Hier doen we het voor!