Blij van pannenkoeken

03-04-2019

Zaterdag 30 maart was het zover dat wij, Hannah, Ellen Wendy, Dirk en Leo gingen pannekoeken bakken op de woongroep de Obelisk in Toutenburgh. Na kennis te hebben gemaakt met cliënten en begeleiders hebben we eerst met elkaar koffie en thee gedronken. Daarna zijn Hannah en Wendy spelletjes gaan doen met een paar cliënten. De anderen zijn beslag gaan maken, ook de cliënten mochten helpen. Toen kon het echte werk beginnen ?. Er zijn in totaal 5 pakken pannenkoekenmix doorgegaan, daarvan zijn verschillende variaties gebakken: Kaas/spek/naturel. De cliënten, begeleiders en wijzelf, zaten er heerlijk in te smullen?. Het was een genot om die blije gezichten te zien. Het toetje na de maaltijd maakte het af.  Een cliënt vroeg ‘komen jullie volgende week weer?’ ?.