Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Noordoostpolder. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Noordoostpolder komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Noordoostpolder maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Noordoostpolder en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Noordoostpolder. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Noordoostpolder bestaat uit:

Hilde Dragt

Algemeen Coördinator

info@presentnoordoostpolder.nl
06 46820247
ma en do

Margreet Dijkstra

Administratief ondersteuner

info@presentnoordoostpolder.nlBestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Martin Bok 

Voorzitter

Herman Haak

Penningmeester

Mirjam de With

Algemeen bestuurslid

Ronald van der Meer

Algemeen bestuurslid

Hilde Jansen

Secretaris

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.