Maak jij een zomerpakket voor een gezin?

01-07-2020

Doe mee! We zijn op zoek naar gezinnen, groepen, bedrijven of individuen die een EHBV Zomerpakket willen samen stellen deze zomer!

Aanmelden

Zou je een pakket voor een gezin willen samenstellen? Lees dan hieronder verder hoe het werkt en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Zomerpakket samenstellen

Helpen is makkelijk. Na aanmelding bij Present  krijg je informatie over een gezin en stel je een passend Zomerpakket samen met een waarde van €25,- tot €50,-. Denk aan speelgoed voor de kinderen, kaartjes voor een zwembad of speeltuin, iets leuks om te bakken en een tijdschrift voor de ouders. Het is ook mogelijk om met een groepje vrienden of een clubje een pakket samen te stellen; zo kan iedereen bijdrage aan een mooi pakket. Misschien is het mogelijk om bedrijven te vinden die iets extra’s willen geven voor de pakketten.

Het zomerpakket

Het pakket heeft een waarde tussen de € 25,- en € 50,-. De inhoud? Die kan zijn: bonnen voor ijsjes, het zwembad, de bioscoop, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften, etc. Maar je kunt misschien nog wel meer met een pakket door creatief te zijn en een bedrijf/winkel te vragen je te sponsoren (bioscoop, ijsboer, zwembadkaartjes, speelgoedwinkel, etc.). Van voorgaande jaren weten we van de samenstellers dat dit heel goed te regelen is, omdat ondernemers de zomerpakketten-actie een sympathiek idee vinden.

Wat vraagt het van jou als samensteller?

Als je een pakket wilt samenstellen kun je je uiterlijk 21 juli aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. Je ontvangt z.s.m de relevante gegevens van het gezin waar je een pakket voor gaat samenstellen. Ook ontvang je de contactgegevens van de hulpverlener die betrokken is bij dit gezin. Hiermee kun je dan contact opnemen als je nog vragen hebt. Ook bespreek je met hem/haar hoe, waar en wanneer je het pakket gaat bezorgen.

Concreet

  • Vul het online formulier uiterlijk 21 juli in
  • Jullie worden daarna aan een specifiek gezin gekoppeld
  • Jullie ontvangen z.s.m. informatie over het gezin waaraan je gekoppeld bent. Dat helpt jullie om te bedenken wat voor soort pakket leuk zou zijn en wat er in kan
  • Bij het gezin is er minstens één kind tussen de 4 en 12 jaar aanwezig
  • De waarde van een pakket ligt zo tussen de €25,- en €50,- (afhankelijk van de gezinsgrootte en wat jullie willen doen)
  • Met de hulpverlener spreek je af waar jullie het pakket brengen: bij de ontvanger thuis of bij de hulpverlener. Dit is namelijk afhankelijk van jullie wensen en de wensen van het ontvangende gezin. In principe is het de bedoeling om zelf het pakket te brengen. (Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIMV)

Voor opgave vul dit formulier in.

Dank je wel voor de deelname!