De Brug actief

13-05-2019

Dit megaproject werd uitgevoerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers van de fusiegemeente GKV/NGK te Nunspeet. Op diverse locaties was de groep onderverdeeld. Een impressie van deze ochtend:

Het behang verwijderen bij een hulpontvanger was een grote klus die niet helemaal klaar kwam, maar waarvoor dezelfde groep van jongeren en volwassenen op een avond terug wilde komen om het af te maken.

Een voortuin bestraten … een pittige klus, maar met een groep van zes volwassenen en een kind is het toch gelukt om de tegels in de voortuin de leggen.

Schoonmaken bij een andere hulpontvanger. Wat was ze blij dat ramen binnen en buiten waren gezeemd en dat de keuken en de kasten waren schoongemaakt.

Behalve praktische waren er ook sociale projecten.
Negen deelnemers hebben voor bewoners van de Watersnip van Philadelphia een high tea verzorgd. Wat hebben ze ervan genoten.

Bij Seewende hebben vrijwilligers met bewoners mooie paasbakjes gemaakt. De ontmoeting en de gezelligheid was erg geslaagd.

En tenslotte … wandelen met bewoners van Philadelphia Halfweg, het kon net tussen de buien door. Ook al was het koud, de sfeer was goed. En na de wandeling smaakte de koffie goed. Ook hier was er een goede sfeer.

Al met al was het een geslaagde ochtend en hopelijk een inspirerend voorbeeld voor andere groepen.