Nieuws

Zomerproject World Servants

7 juli 2021

Wat een leuke samenwerking met World Servants ontstaat er deze zomer! Van 12 tot 21 augustus gaan 18 jongeren tussen de 16 en 22 jaar oud aan de slag in Nunspeet. De meeste projecten vinden plaats bij Philadelphia Halfweg. Zo wordt er een kippenren en een dierenren gebouwd. Er wordt een muziekpad aangelegd. Er wordt geschilderd in slaapkamers en in saaie hallen.
Wat deze samenwerking zo leuk maakt, is dat er gewoekerd kan worden met zoveel talenten. De creatievelingen kunnen zich uitleven op het muziekpad en de muurschilderijen. Fysieke inspanning wordt geleverd door het uitgraven van een trampoline. Muzikale talenten worden geuit bij de afrondende sing-in op 21 augustus. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens een belevingswandeling op woensdagavond 18 augustus. En tussendoor worden er ook momenten gecreëerd voor ontmoeting tussen de deelnemers en de bewoners van Philadelphia. Tijdens het eindfeest wordt er een voetbalwedstrijd gehouden, gevolgd door een pannenkoekenfestijn.
Buiten de werkzaamheden bij Philadelphia wordt er ook een kinderochtend voor kinderen van statushouders georganiseerd, en wordt samengewerkt met Omnia in het opknappen van verschillende locaties in het dorp Nunspeet. Kortom, er zal veel worden gedaan!
Coördinator Marleen komt helemaal tot haar recht in het coördineren van deze leuke samenwerking.
Houd onze social media in de gaten, er zullen leuke foto’s en verhalen te zien zijn van wat er allemaal plaats gaat vinden.