Acties

11 maart Projectdag met Present 

Op zaterdag 11 maart organiseert Stichting Present gelijktijdig met de landelijke NLdoet-dag een dag vol projecten. In december vorig jaar zijn er na ‘met Kerst samen Present’ nog heel wat projecten blijven liggen, die willen ze 11 maart aanpakken. 

Daarvoor kan iedereen zich als vrijwilliger aanmelden, voor zowel de ochtend als de middag. Er kan een voorkeur worden aangegeven voor een praktisch of een sociaal project. Met een praktisch project kan je op heel veel manieren iemand blij maken. Bijvoorbeeld: door een likje verf te geven op deuren, plafonds of muren. Of door een  tuinproject kan je zorgen dat iemand in de zomer weer lekker in de tuin kan zitten in plaats van midden tussen het onkruid, door een kamer te behangen wordt het weer gezelliger in huis, en door een tuin te bestraten zorg je er voor dat mevrouw niet struikelt over losliggende stenen. Doe je liever mee aan een sociaal project en heb je een concreet idee? Schrijf het erbij bij de aanmelding. 

Doe je mee? Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen en geef bij ‘Opmerkingen’ aan dat je je opgeeft voor 11 maart, naar wat voor project je voorkeur uitgaat en of je je opgeeft voor de morgen of de middag. We zien je aanmelding tegemoet.