Meedoen

Stichting Present Nunspeet fungeert als makelaar in vrijwilligerswerk. Iedereen kan zich bij ons aanmelden als vrijwilliger. We slaan een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Als groep

Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met je vrienden, familie, (voetbal-)team, kerk, school etc. een ander te ontmoeten en te helpen. Present helpt je graag bij het vinden van een vrijwilligersproject. Voor ons is het dé uitdaging om bij jullie aanbod een project te vinden dat betekenis heeft voor een ander en dat bij jullie past. Ontdek hoe je door als groep een ander centraal te stellen, je elkaar op een andere manier leert kennen.

Om goed aan te sluiten bij jullie aanbod als groep lees je meer over een aantal groepen die zich regelmatig inzetten via Present door op de verschillende onderwerpen links te klikken. In sommige gevallen hebben we zelfs speciale methodes ontwikkeld voor bepaalde groepen. Denk aan:

  • Bedrijfsuitje of teambuildingsproject voor bedrijven. Zo kunnen bedrijven gelijk op deze manier vorm geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Het kan zowel met kleine als met grote groepen.
  • Een gezinsproject.
  • Mijn school is Present, wat basisscholen kunnen gebruiken bij hun lessen Burgerschapsvorming.

Klik hier om je aan te melden als groep.

Als individu

Ben je op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding en help je anderen graag een handje verder? Present biedt je twee mogelijkheden: meedoen met de flexgroep of door jouw expertise in te zetten voor Present. Meld je hier aan als individu.