Nieuws

Marit van start

2 maart 2020

Mijn eerste vier weken Present zijn gevuld geweest met een enorme variatie aan werkzaamheden. Het begon met ´out of my comfort zone´ stappen tijdens de jaarlijkse Present dagen. Traditiegetrouw is er een thema aan deze dagen verbonden, en vrijdagavond wordt iedereen uitgenodigd om zich uitbundig te verkleden. Getooid met bloemen in mijn haar en met een zwemdonut om mijn middel heb ik mensen natgespoten met een waterpistool. Nooit gedacht dat ik dat ook onder werk zou kunnen scharen! De dagen heb ik ervaren als warm, hartelijk en verwelkomend, en ook nog eens goed georganiseerd. Een mooie introductie in de organisatie!

Inmiddels heb ik ook mijn eerste project achter de rug. Gelijk een bijzondere. Ik vind het niet vanzelfsprekend dat iemand zijn huis openstelt voor de hulp van vreemden. Dat vraagt moed en kwetsbaarheid. Samen met een groep flexers hebben we een oudere man mogen helpen om zijn huis op orde te brengen zodat hij na een valpartij weer thuis kan komen. Jong en oud werkte met plezier samen om keuken, badkamer, wc en woonkamer fris tevoorschijn te laten komen.

Langzaam maar zeker begin ik namen te leren kennen en maak ik mij de Present systemen eigen. Ik plan afspraken met potentiele groepenbegeleiders, spreek iemand over contact met het bedrijfsleven, en maak een planning voor de projecten met nieuwkomers in Nunspeet. En ik stem af met Marleen. Fijn om een directe collega te hebben om ervaring en deskundigheid mee te delen!

Graag wil ik jullie ook leren kennen! Schroom niet om contact met mij op te nemen als jij je afvraagt wie Marit nou is. Misschien wel vooral als je al langere tijd bij Present bent betrokken. Ik hoor graag hoe je het ervaart om een bijdrage te leveren aan de visie van Present, en leer graag van je! Maar ook als je nieuwsgierig bent naar wat wij nou precies doen ben je van harte welkom.