Team en Bestuur

Coördinator Marleen Kragt
Administratief medewerkster Ellen Taal
Groepenbegeleiders Arie Bouterse
Wiebe Oosterhaven
Oskar Wong
Gerard van den Hoorn
Projectmedewerker

Communicatieadviseur

Colinda Verhoek

Nico Schipper

 

 

Voorzitter Gert-Jan Koetsier
Penningmeester Jako van Veen
Secretaris Rianne Hanskamp

Team

Marleen Kragt Coördinator
Ik ben 37 jaar, ben getrouwd en heb vijf kinderen (waarvan twee pleegkinderen) en ik woon in IJsselmuiden. Sinds 1 oktober 2017 ben ik werkzaam als coördinator bij Stichting Present Nunspeet. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ieder mens heeft kwaliteiten en als deze ook nog worden ingezet om een ander te helpen, dan kan ik alleen maar God dankbaar zijn, dat ik daarbij mag helpen in een coördinerende rol! Naast het werk wat ik bij Present Nunspeet doe, werk ik ook als coördinator bij Present Kampen. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding HBO management en ik zit inmiddels in het tweede jaar. Verder ben ik kerkelijk actief bij de hervormde gemeente de Hoeksteen in IJsselmuiden, waar ik me onder andere mag inzetten bij verschillende activiteiten in de gemeente (bijv. het Roemenië-project en als reisleider bij de Quatemala-reis).

Colinda Verhoek Projectmedewerker Jong Present
Ik ben Colinda Verhoek en ben getrouwd. We hebben samen 2 kinderen een jongen van 19 en meisje van 14. Sinds een paar jaar ben ik een jeugd en kindercoach. Graag wil ik de jongeren en kinderen aanmoedigen, om hun eigen kwaliteiten en talenten te kunnen ontdekken. Elke jongere en persoon is uniek met zijn / haar eigen talenten en kwaliteiten. In september 2018 ben ik gestart met de opleiding onderwijsassistent en nu loop ik twee dagen in de week stage in speciaal onderwijs, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Per januari 2019 ben ik bij Present gaan werken als projectbegeleider om de jongeren te kunnen begeleiden in het traject Maatschappelijke Diensttijd.

 

Ellen Taal Administratief medewerksterEllen Taal Administratief medewerkster
Een naaste zijn voor de ander, dat wil ik graag op allerlei manieren vormgeven in mijn leven. Om zo de ander te laten opbloeien. Sinds april 2013 doe ik dat achter de schermen  voor Present Nunspeet  als administratief medewerker. Ik vind het waardevol om mee te denken en om allerlei administratieve taken uit te voeren, zodat al onze vrijwilligers hun mooie werk voor Present kunnen doen en ons werk meer bekendheid krijgt.

 

 

Arie Bouterse Groepenbegeleider
Nog niet zo heel  lang woon ik samen met mijn vrouw in het centrum van Nunspeet. Wij hebben 2 gehuwde dochters en 5 kleinkinderen. Na mijn pensionering ben ik in onze vorige woonplaats ook al geruime tijd actief geweest voor Stichting Present. Mooi en goed werk dat dringend noodzakelijk is. Als christen vind ik het belangrijk om uit te reiken naar de zwakkeren in de samenleving en zo iets van de liefde van Christus aan anderen te laten zien.

 

 

Wiebe Oosterhaven Groepenbegeleider
Ik ben getrouwd met Jeannette. Wij hebben 3 kinderen: Tessa, Iris en Lennard. Vanuit Friesland ben ik hier in het onderwijs terecht gekomen. Na als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt ben ik inmiddels ruim 28 jaar werkzaam op De Wingerd, een school voor het Speciaal Onderwijs (eerst als groepsleerkracht en de laatste jaren als stagecoördinator en gymleerkracht). Met veel plezier werk ik met deze doelgroep. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Momenteel zijn Jeannette en ik in training voor de Muskathlon in mei in Ethiopië. Wij willen graag Jezus volgen door om te zien naar onze ‘naaste’: in dit geval via Compassion, de organisatie die opkomt voor kinderen die in armoede opgroeien. De afgelopen jaren ben ik door Samen Kerst al meerdere keren betrokken geraakt bij het werk van de Stichting Present. Het lijkt mij mooi en dankbaar werk om me hiervoor in te zetten.

Oskar Wong Groepenbegeleider
Sinds 2014 woon ik in de mooie gemeente Nunspeet. Ik ben getrouwd met Linda en wij mogen deze zomer ouders worden van een zoon. In mijn werk voor de gemeente Dronten heb ik de mogelijkheid om vrijwilligers in te zetten in situaties waarbij mensen niet zelf de middelen of het netwerk hebben. Omdat ik daarin zie hoeveel deze vrijwilligers kunnen betekenen, heb ik mij twee jaar geleden aangemeld bij Stichting Present Nunspeet. Naast groepenbegeleider, hoop ik zelf ook nog vaak de handen uit de mouwen te kunnen steken.

 

Gerard van den Hoorn Groepenbegeleider statushouders
Mijn naam is Gerard van den Hoorn en ik ben 48 jaar jong. Ik ben opgegroeid in Elspeet  en sinds 1997 ben ik woonachtig in Nunspeet. Ik ben getrouwd met Willy en we hebben 3 kinderen. Omdat ik sinds het voorjaar ruimte heb om vrijwilligerswerk te doen, heb ik mij bij Present aangemeld. Inmiddels ben ik met een leuke groep aan de slag gegaan als Groepenbegeleider en heb het prima naar mijn zin.

 

 

Nico Schipper Communicatieadviseur
Samen. Dat is het geheim van Present. Alleen samen kunnen we bereiken dat iedereen meedoet in onze samenleving. Present geeft dat op een unieke manier handen en voeten. Het is mijn opdracht om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen en organisaties dat ontdekken en steunen. Daarbij maak ik gebruik van de kennis en ervaring die ik elke dag opdoe in mijn werk als communicatieadviseur. In woon bijna 20 jaar met veel plezier in Nunspeet en geniet ervan om man, vader en opa te zijn.

 

Bestuur

Gert-Jan Koetsier Voorzitter
In het najaar 2016 ben ik door de vorige voorzitter benaderd of ik het leuk zou vinden om het stokje van hem over te nemen. Gezien het maatschappelijke belang van Stichting Present vind ik het erg waardevol om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Graag zet ik me dan in als voorzitter om samen met de andere bestuursleden zorg te dragen voor de continuïteit van Present Nunspeet, zodat de coördinator samen met de vrijwilligers de mooie taak kunnen uitvoeren. Wie ben ik? Ik ben Gert-Jan Koetsier, ben getrouwd en heb drie kinderen. In het dagelijkse leven ben ik Corporate Recruiter bij één van de mooiste discounters in Nederland.

 

Jako van Veen Penningmeester
Het is mooi om als bestuurslid van Present Nunspeet mee te draaien. Present is een prachtige club met gemotiveerde mensen. Daarbij moet je het niet hebben van ons als bestuurders, maar van het werk dat gedaan wordt door de vele vrijwilligers. Klussen uitvoeren voor al diegenen die niet in de riante positie verkeren, dat alles op rolletjes loopt. Of voor al diegenen die nu dat stukje extra aandacht krijgen dat een stuk meer glans aan het leven geeft.

 

 

Rianne Hanskamp Secretaresse
Gezien worden, dat willen we allemaal. Het kan erg veel betekenen voor een ander om gezien te worden. Maar ook de ander echt zien, je tijd en aandacht geven kan jezelf enorm verrijken. Dat mogelijk maken, daar staat voor mij Present voor. Waar de ene mens de ander ontmoet. Waar je oog en hart hebt voor elkaar en je ontdekt wat je zelf te bieden hebt, maar ook wat een ander je kan geven. Mijn naam is Rianne Hanskamp en ik woon samen met mijn man Jan en onze kinderen Sanne en Lars in Nunspeet. Na een warm welkom begin 2019 richt ik mij vol enthousiasme op de bestuurstaken.