Gezocht: Kerstengelen M/V

25-11-2016

Net als vorig jaar wil Stichting Present in de weken rond Kerst weer graag een lichtpuntje zijn voor mensen die het moeilijk hebben. We zijn dan ook weer volop bezig met de organisatie van het Kerstengel-project dat zal lopen van 12 december 2016 t/m 1 januari 2017.

Het doel van het project is het stimuleren van het omzien naar elkaar en het vergroten van de onderlinge verbondenheid tussen stadgenoten, jong en oud. Tijdens de looptijd van het project willen we dit gestalte geven door voor elkaar een ‘Kerstengel’ te zijn.

Het idee van een Kerstengel is dat je (desgewenst anoniem) iemand bemoedigt, ondersteunt, helpt, een kaartje, (zelfgebakken) lekkers of een bloemetje stuurt, een wandelingetje maakt, of wat je zelf ook maar bedenkt.

Als afzender staat dan op het kaartje dat de begunstigde ‘zijn/haar Kerstengel’ ter beschikking krijgt. Daarbij gaat het om een gebaar, niet om de hoeveelheid en zeker niet om geld. Het zou leuk zijn als je bijvoorbeeld in de weken rond Kerst iedere week één keer iets van je liet merken.

Zou jij voor iemand een Kerstengel willen zijn in de weken rond Kerst? Meld je dan aan via het formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december.

Heb je vragen? Mail dan naar: doortje.van.helden@presentleiden.nl