Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word donateur!

Het werk van Present Oldebroek groeit. Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Daar wordt iedereen blij van! En om dit werk te blijven doen heeft Present Oldebroek u hard nodig! Wilt u onze stichting structureel ondersteunen?

Lees meer

Word Donateur

Nieuw: Present voor gezinnen!

Present voor gezinnen

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Stichting Present Oldebroek heeft 9 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Oldebroek

Een week na de groeigroepen kwam nu de kerkenraad van de Pauluskerk in actie voor Present. In De Hullen werd er in de tuin gewerkt, taarten gebakkenen, gepraat en koffie gedronken met de bewoners. De fotoalbums gingen open en er volgden de mooiste verhalen!
Er ontstond zelfs een gelegenheidskoor voor een jarige bewoonster. Het was een mooie middag! Welke kerkenraad uit de gemeente volgt dit top initiatief??
... Lees meerSee Less

1 week ago

Stichting Present Oldebroek heeft 21 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Oldebroek

Op zaterdag 7 april zijn verspreid over verschillende projecten diverse leden van de groeigroepen van de Pauluskerk uit Wezep aan de slag geweest. Er is gesausd, geverfd, geklust en gesjouwd bij verschillende mensen thuis. Gekletst en koffie gedronken in De Huiskamer van Wezep en getuinierd en hard gewerkt bij ‘t Kooiveen. Dank voor jullie inzet!! ... Lees meerSee Less

1 week ago

Stichting Present Oldebroek heeft 22 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Oldebroek

Afgelopen week kwam de tweede groep leerlingen van het Oostenlicht in actie. Ze hebben op verschillende locaties in de gemeente Oldebroek en gemeente Elburg projecten gedaan. Er is getuinierd in Elburg, een lunch gemaakt in de huiskamer van Wezep, geklust in Wezep, gewerkt en kennisgemaakt met de bewoner van Jeanne d' Arc, vuil geprikt in Oldebroek. En er waren groepen aan de slag in De Hullen en op het Trefpunt.
Wat is er veel werk verricht en met wat een plezier. Bijzonder om te zien. Zie de foto's voor een kleine impressie.
... Lees meerSee Less

3 weeks ago

Stichting Present Oldebroek heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Oldebroek

Komende weken gaan op verschillende momenten 66 derdejaars TL leerlingen van het Nuborgh college, locatie Oostenlicht uit Elburg projecten uitvoeren voor Present Oldebroek en Present Elburg. Ze doen dit in het kader van het thema naastenliefde dat wordt behandeld tijdens het vak godsdienst.
Afgelopen woensdag kwamen de eerste leerlingen in actie. De jongeren hebben spelletjes gespeeld in De Voord en bij Het Oude Vijtenhof, klusjes gedaan bij De Oase in 't Harde en is er gewerkt in de moestuin van De Voord. Het was een leuke ochtend. Volgende week volgt de rest van de leerlingen.
... Lees meerSee Less

4 weeks ago

Tweets

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"