Het operationeel team

Het operationeel team

Stichting Present Oldebroek werkt met een zogenaamd Operationeel team. Dit team bestaat uit mannen en vrouwen die naast hun overige bezigheden zich ook willen inzetten voor de ander. Het mooie van ons team is dat Present uitgaat van de vrijwilliger zelf. Hij geeft aan wat hij wil doen, hoe lang en hoe vaak. Door uit te gaan van de persoonlijke wensen van de vrijwilliger houd je een gemotiveerde persoon die met enthousiasme zich inzet voor Present. Op dit moment werkt Present Oldebroek met zeven vrijwilligers. Eén vrijwilliger houdt zich bezig met het ICT gebeuren, de andere vier zijn groepenbegeleider. Hieronder hun eigen motivatie:

Coördinator Present Oldebroek

“Welkom op de website van Stichting Present Oldebroek!  Het lijkt mij leuk om me even wat meer voor te stellen, zodat jullie ook een beter beeld bij mij hebben. Ik ben 28 en ben getrouwd met Jonathan en we hebben samen een zoontje wonen in Hattemerbroek. Hiervoor hebben wij 3,5 jaar in Noorwegen gewoond om een bijbelschool te leiden.

Ik vind het fantastisch om met mensen te werken, God heeft elk van ons uniek en mooi gemaakt en iedereen heeft weer andere talenten en kwaliteiten. Het mooie is dat het nog meer vreugde geeft als we dit met elkaar delen. Ik hou ervan om mensen te motiveren, inspireren en mensen in beweging te zetten. Daarnaast geniet ik ervan om te organiseren en te faciliteren. Toen ik de vacature van Present Oldebroek zag wist ik: “Dit ben ik!” Ik ben heel dankbaar dat ik nu mijn talenten mag inzetten om de visie en missie van Present Oldebroek te ondersteunen en in de praktijk te brengen!”

 

Groepenbegeleiders

   

Bennie Knol                              Eduard Meijer
                                                                                                                                                           

Flexteam

          

Job Dam                                      Gerard Boer                             Jan Harm                               Piet Hamming
Coördinator flexteam

       

Jonathan Pieters                    Clement Mol                            Piet van Pelt

Andere vrijwilligers

Miron Vierhout
Communicatie & PR