🤝 Samenwerking 🤝

22-10-2018

Een groep van 6 collega’s van Power Packer biedt zich aan om een tuin op te knappen.
Dit aanbod is zeer welkom bij een alleenstaande jonge vrouw.
Gezien haar psychische problemen, te klein netwerk en weinig financiële middelen, is zij niet in staat geweest haar tuin bij te houden.
Deze heeft een enorme achterstand opgelopen in het onderhoud. Voor mevrouw geen doorkomen aan.

Tijdens de voorbereiding blijkt dat de hoeveelheid gras en onkruid op het tuinpad, stoep, gang en terras niet even met huis, tuin en keuken apparatuur kunnen worden verwijderd. Hier is professionele apparatuur voor nodig. Gelukkig hebben we als Present een goed netwerk in Oldenzaal en hebben we de samenwerking gevonden met de Werkwijzer. Zij hebben met 5 man sterk het onkruid verwijderd. Er komt onder andere een prachtig gekleurd pad naar de voordeur tevoorschijn. Het terras van mevrouw is een meter breder geworden. Super heren. Heel hartelijk dank!

Vervolgens zijn de collega’s van Power Packer aan de slag gegaan. De voor en achtertuin werden goed onder handen genomen. Met een bosmaaier werden de lange grassprieten gekortwiekt. De brandnetels werden verwijderd en de druif gesnoeid.

Het resultaat is ongelofelijk. Super mooi. Mevrouw is erg dankbaar en ziet de toekomst weer een beetje zonniger. De tuin is weer onderhoudbaar geworden. De groep collega’s van Power Packer gaan met een goed gevoel naar huis. De hulpverlener van mevrouw geeft aan dat het opknappen van de tuin ook een enorme oppepper is voor mevrouw en positief bijdraagt aan het hulpverleningstraject.

Kortom; een mooie dag, gezelligheid, samen hard werken, een verbluffend resultaat en een bijdrage aan een zonnige toekomst.