🌻 Mirjam Engelbertink 🌻

04-06-2020

Hallo Allen,

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen. 😀 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn naam is Mirjam Engelbertink.
Geboren en getogen in Oldenzaal.
Tevreden in een fijne relatie en moeder van één gezonde zoon. Vorig jaar heb ik mijn winkel na 16 jaar gesloten en heb ik de verzorging van mijn beide ouders na 8 jaar met liefde en dankbaarheid losgelaten. Dus… het was tijd voor verandering!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben mijn oude vak als Dorn Therapeut weer gaan oppakken. Vol passie help ik kinderen en volwassenen van hun beenlengte verschil af en zet de volledige anatomie van het lichaam (daar waar mogelijk is) weer recht. Hiermee spreek je het zelf genezend vermogen van het lichaam aan en kunnen klachten vervagen en zelfs verdwijnen. Door alle ervaringen in de loop der jaren, maakt het dat Stichting Present Oldenzaal perfect aansluit bij mijn huidige leven en zet ik mij vanaf begin dit jaar in als nieuwe coördinator van deze mooie stichting.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat zoek ik als coördinator in vrijwilligerswerk?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Groepjes mensen of individuen die zich in Oldenzaal in willen zetten, voor een toch nog wel grote groep stadsgenoten die helaas te maken hebben met (stille) armoede en leven in en met een slechte gezondheid of enorme eenzaamheid.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met de stichting kunnen we echt iets betekenen voor deze doelgroepen en daar zet ik mij graag voor in.

Samen staan wij sterk, doe jij ook mee? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mirjam Engelbertink 🍀