Vacatures bij Present: landelijk en in de buurt

 Vacatures bij stichting Present: de professional in vrijwilligerswerk.

vacatures bij stichting Present

Werk jij binnenkort voor een vernieuwende vrijwilligersorganisatie? Met een jaarlijks bereik van 38.000 vrijwilligers? Daarmee investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in de samenleving. Bovendien bind je daarmee actief de strijd aan met armoede en eenzaamheid!

Bij Stichting Present Nederland hebben wij een vacature beschikbaar voor:
Medewerker Projectadministratie (28-32 uur per week)
Twee algemeen bestuursleden

Vacatures bij lokale stichtingen. (Vrijwilligers altijd welkom)

Hoewel we op dit moment geen betaalde functies hebben open staan bij lokale Present stichtingen, zijn we natuurlijk wel voortdurend op zoek naar vrijwilligers.

Bijvoorbeeld op het gebied van:

Meer weten? Neem dan contact op met een stichting bij jou in de buurt! Vind hier de stichting in jouw omgeving.

Meer informatie over toekomstige kansen bij Present

Zit er nu niets voor je bij? Hou deze in de gaten, het kan immers zo veranderen.
Wil je meer informatie over toekomstige mogelijkheden? Bijvoorbeeld op het gebied van bestuur? Aarzel niet om ons even een mailtje te sturen naar info@presentnederland.nl. Vergeet dan natuurlijk niet daarin jouw interesses te vermelden. We reageren vervolgens zo spoedig mogelijk.

Impact op de samenleving

Vrijwilligerswerk heeft niet alleen grote invloed op degenen die geholpen worden, ook maatschappelijke  impact is groot. Zo leidt het doen van vrijwilligerswerk allereerst tot:

  • een betere gezondheid
  • een hoger welzijn
  • een sterker sociaal netwerk.

Laat staan dat je werkzaam wordt voor een organisatie die nieuwe vrijwilligers weet te mobiliseren. Naast de maatschappelijke waarde levert vrijwilligerswerk ook een grote economische waarde. Een bekende studie schat het zelfs op meerdere miljarden.  Hoe dan ook: vrijwilligerswerk loont niet alleen voor de samenleving maar allereerst de vrijwilliger zelf. “Het is zoveel mooier te geven dan te ontvangen.” Dat is niet voor niets een terugkerende kreet die we vaak horen bij Present. Uiteraard onderschrijven we deze van harte (vs 35)

Kijk hier voor meer onderzoeken en impactstudies over vrijwilligerswerk.