Afscheid bestuursleden

01-07-2019

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van 2 bestuursleden.

Als voorzitter is Leo Plaisier vanaf het eerste uur betrokken geweest bij Present. Hij heeft Present helpen groeien en gebracht tot waar we nu staan. Met daadkracht, inzet en betrokkenheid heeft Leo zich 5 jaar verbonden aan Present.
Bart Bahlman zal Leo opvolgen als voorzitter, we wensen hem veel succes met deze mooie taak.

Liesbeth van Vianen is sinds de oprichting als penningmeester actief. Naast deze taak gaf zij input aan het bestuur door haar visie op Present zijn in Ridderkerk te delen. Ze was gedreven, precies en enthousiast!
Liesbeth gaf de achterblijvers mee dat we steeds weer ons mogen richten op het doel; vrijwilligers enthousiasmeren om mensen te helpen en ondersteunen die dat nodig hebben.

We bedanken beide bestuursleden voor hun energie, tijd en enthousiasme die ze hebben gegeven de afgelopen jaren!
Als aandenken kregen ze een beeldje met symbolische gedachte om terug te zien op hun tijd bij Present.

Ook verwelkomen we Jan de Sterke als nieuwe lid van het bestuur. Hij wil zich graag voor Present inzetten en wij wensen hem veel succes en plezier toe in zijn functie.

Verder een mooi moment om Gertine Kooijman te bedanken voor haar inzet als bestuurder, met name in de rol als verbinder tussen het bestuur en de coördinatoren. Zij blijft voorlopig nog bestuurslid en daar zijn wij ontzettend blij mee!

Lees meer...