Team en Bestuur

Bestuur

Leo Plaisier | Voorzitter

Toen halverwege 2014 aan mij gevraagd werd of ik mee wilde werken aan het opzetten van een Present-afdeling in Ridderkerk heb ik niet al te lang getwijfeld. Sindsdien ben ik  betrokken bij deze mooie organisatie en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Wat is het bijzonder mooi om in het bestuur te zitten van een club die als doel heeft om zo véél mogelijk (groepen) vrijwilligers te werven om zo véél mogelijk prachtige dingen te doen voor mensen die het op eigen kracht (even) niet meer kunnen in deze ingewikkelde maatschappij. Het enthousiasme en de dankbaarheid die onlosmakelijk gekoppeld zijn aan de activiteiten van Present zijn aanstekelijk en geven veel energie. Overdag heb ik een prachtige kantoorbaan in de internationale wereld van het graan. Tja, dat is een wereld van verschil, maar prachtig en heel nuttig om op deze wijze te zien dat de echte wereld uit veel meer bestaat dan zakelijkheid en succes.

Bart Bahlman | Algemeen lid

 

 

 

 

 

 

Gertine Kooijman | Secretaris

Ik ben Gertine Kooijman, getrouwd met Robert en in het dagelijks leven moeder van 3 zonen. Daarnaast werkzaam bij een grote GGZ instelling als ambulant woonbegeleidster voor vooral jeugd en gezin.
Vanaf het prille begin betrokken bij stichting Present. Eerst in de werkgroep, later als bestuurslid en lid van het operationeel team. Mijn drive komt voort uit een verlangen mensen met elkaar te verbinden en om te zien naar mensen die (soms tijdelijk) in een kwetsbare positie verkeren.  Het positieve van Present maakt me enthousiast en daarom wil ik daar graag nog meer mensen voor enthousiasmeren. Ik maak graag contact en geniet van bruggen bouwen! In Ridderkerk zijn al mooie verbindingen ontstaan, geweldig!

 

Liesbeth Brussaard | Penningmeester

Ik ben Liesbeth, getrouwd met Teus en moeder van Anna, Evi en Tijs. Samen met mijn schoonzusje run ik een kinderkledingzaak (Blauw) in Ridderkerk.

Een paar dagen voor de officiële oprichting van Present Ridderkerk werd ik gevraagd om het bestuur te komen versterken. Ik kwam terecht bij een club hartelijke, enthousiaste en bevlogen mensen. Ieder met de wens om een beetje meer medemens voor elkaar te zijn.

Als penningmeester kan ik het natuurlijk niet laten om te vragen of u een financiële bijdrage wilt leveren aan ons blij-makende en dankbare werk. Met uw gift kunnen we dit werk voortzetten.

Coördinatoren

Jojanne van Duinen | Coördinator

Ik ben Jojanne van Duinen-Lingen. Coördinator bij Present Ridderkerk. Mensen met elkaar verbinden doe ik graag. Om de zegen en liefde van God te delen met anderen. Ik ben opgegroeid in Ridderkerk en woon inmiddels met mijn man en twee zoontjes in het centrum. Voor velen zal ik geen onbekend gezicht zijn en anders leren we elkaar wel kennen!
Ik zie uit naar een fijne samenwerking met alle vrijwilligers, organisaties, ambassadeurs en andere betrokkenen. Dat we met elkaar iets moois mogen betekenen voor de ander die dat nodig heeft in Ridderkerk.

 

 Jolanda Haan | Coördinator

Mijn naam is Jolanda Haan coördinator bij Present Ridderkerk.
Vanaf het begin ben ik betrokken bij Present Ridderkerk. Mooi hoe Present ontvangen is in Ridderkerk en echt geworteld is in de samenleving!
Een prachtige plek om een beweging op gang te brengen zodat mensen weer/meer vrijwilligerswerk gaan doen.
We komen op veel plekken waar kwetsbare mensen worden geholpen door inzet van groepen.
Mijn passie is om daar mijn steentje aan bij te mogen dragen.

Daarnaast ben ik getrouwd met Ard en samen hebben we twee kinderen.