Team en Bestuur

Bestuur

Bart Bahlman | Voorzitter

Mijn naam is Bart Bahlman, getrouwd met Heleen en vader van Sofie en Lars. Wij wonen in Ridderkerk-Rijsoord. In het dagelijks leven run ik samen met mijn compagnon het VvE beheer bedrijf, Winter VvE Groep in Hendrik Ido Ambacht.

Een aantal jaren geleden was ik zoekende hoe ik invulling kon geven aan mijn wens er voor de kwetsbaren in onze maatschappij te zijn. De vraag vanuit het bestuur van Stichting Present Ridderkerk om hen bestuurlijk te ondersteunen bleek de juiste invulling te zijn. Na een eerste periode van algemeen bestuurslid ben ik vanaf medio 2019 actief als voorzitter.

Ik zie ernaar uit om u tegen te komen bij het werk voor Present Ridderkerk!

 

Vacant | Secretaris

 

 

 

 

 

Dirk Pronk| Penningmeester

 

 

 

 

      Jan de Sterke | Algemeen lid

Hallo allemaal, mijn naam is Jan de Sterke, samen met mijn vrouw Johanna hebben we drie kinderen: Joa, Babette en Timo. In het dagelijks leven runnen we met een mooie club mensen een fruit bedrijf, we importeren vanuit verschillende plekken ter wereld fruit (voornamelijk citrus en druiven) en leveren dit overal binnen Europa. Een enerverende en gevarieerde baan. Daarnaast vind ik het heerlijk om ‘family man’ te zijn en er met elkaar erop uit te trekken met onze hond Tinka.

Sinds 1 juli 2019 ben ik gestart als bestuurslid binnen de Stichting Present Ridderkerk. Ik hoop dat we samen met medebestuurders Dirk en Bart, coördinatoren Jolanda en Jojanne en natuurlijk een heleboel vrijwilligers een steentje te kunnen bijdragen in het helpen van onze naasten.
Toen ik gevraagd werd als bestuurder, hoefde ik niet lang na te denken. Ik vind het belangrijk dat we omzien naar elkaar. Want als we dit doen wordt ons Ridderkerk een klein stukje mooier en leefbaarder.

Coördinatoren

Jojanne van Duinen | Coördinator

Ik ben Jojanne van Duinen-Lingen. Coördinator bij Present Ridderkerk. Mensen met elkaar verbinden doe ik graag. Om de zegen en liefde van God te delen met anderen. Ik ben opgegroeid in Ridderkerk en woon inmiddels met mijn man en twee zoontjes in het centrum. Voor velen zal ik geen onbekend gezicht zijn en anders leren we elkaar wel kennen!
Ik zie uit naar een fijne samenwerking met alle vrijwilligers, organisaties, ambassadeurs en andere betrokkenen. Dat we met elkaar iets moois mogen betekenen voor de ander die dat nodig heeft in Ridderkerk.

 

 Jolanda Haan | Coördinator

Mijn naam is Jolanda Haan coördinator bij Present Ridderkerk.
Vanaf het begin ben ik betrokken bij Present Ridderkerk. Mooi hoe Present ontvangen is in Ridderkerk en echt geworteld is in de samenleving!
Een prachtige plek om een beweging op gang te brengen zodat mensen weer/meer vrijwilligerswerk gaan doen.
We komen op veel plekken waar kwetsbare mensen worden geholpen door inzet van groepen.
Mijn passie is om daar mijn steentje aan bij te mogen dragen.

Daarnaast ben ik getrouwd met Ard en samen hebben we twee kinderen.