Informatie voor samenstellers

Maak een gezin blij met een Decemberpakket!

Wat wordt er van je verwacht als samensteller?

  • Het is de bedoeling dat je als samensteller een pakket op maat maakt voor een gezin. Vooraf krijg je een omschrijving van de gezinssamenstelling (aantallen, m/v, leeftijd en eventuele specifieke behoeften) dat opgesteld is door de hulpverlener. Daarmee kan een pakket op maat worden gemaakt.
  • Het gaat nadrukkelijk om non-foodartikelen zoals wasmiddel, tandpasta, vaatwastabletten, luiers, kattenbakvulling en artikelen voor persoonlijke hygiëne.
  • Het gaat om een pakket met een waarde tussen de €25,- en de €50,-. Natuurlijk ben je vrij om er een gezellig pakket van te maken door de doos te versieren of dingen leuk in te pakken!
  • Om het pakket wat persoonlijker te maken, vragen we je een kleinigheidje ter waarde van max. € 10,- bij te voegen. De hulpverlener zal aan jou doorgeven met wat voor leuk kleinigheidje je het gezin blij kunt maken.
  • In overleg met de hulpverlener mag je zelf het pakket afgeven bij het gezin of dit door de hulpverlener laten doen. Het afleveren van het pakket vindt plaats van 11 tot en met 18 december.

Hoe kun je meedoen?

Door je aan te melden via onderstaand formulier.

De uiterste aanmelddatum is 23 november.

Tussen 23 november en 11 december zullen wij een koppeling maken en krijg je via mail te horen voor welk gezin (inclusief wensen en uitgebreide informatie van het gezin) je een pakket mag gaan samenstellen.